himmels.nl


Ga naar de inhoudsopgave

Lachen

SPSJAALLET OP WADDEGE VATVandaag was nog 'ns 'n lekkere dag dus besloot 'n man om er op uit te gaan en van de rust te gaan genieten dus ging hij in Heusden naar de visvijver om daar zijn hengeltje uit te werpen en te genieten van de rust onder het genot van 'n lekker flesje grolsch en 'n heerlijk siagaretje. Maar toen hij wilde gaan kom hij zijn sigaretten niet vinden dus keek hij in de kast van zijn zoon en die had er nog wel liggen. Die nam hij mee naar de visvijver... Potverdorrie wat waren het rare sigaretjes... na 'n uur had hij al twee dolfijnen, 'n haai en het monster van Loch Ness gevangen... ja ja, "ut ware straffe sigretjes da ken ik ow el vurtelle"....DITTE IS IENee het is niet onze hond en ik weet ook niet van wie hij is maar het plaatje vind ik zowiezo geweldig, ik moest er echt heel hard om lachen, ik denk "gellie k"MOEDURS OONDUR ELKAAR AN DE PEECEEIK HOOP DEDDEGUM SNAPT
gewoon unne slappe mop

Een man komt thuis van de dokter en zegt tegen zijn vrouw: "Ik snap er niets van, ik moet volgende week terug en dan moet ik mijn urine, ontlasting en sperma meenemen. Waarop zijn vrouw zegt: "Neem dan je grijze broek mee, daar zit alles in"....
ja ja, mensen zijn raar schepsels
verder zeg ik niks
HOEZO FIJNE KERSTDAGEN GEWEEST???
ENGERT TOCH? DIE OUWE....
VERWARDE MAN BLOAST HUIS OP
GE HET ME TOCH MENSE OP DIZZE WIRRULD, SJONGE JONGE
GOA IK NOA DE WEECEE KOM IK DIZZE DOAR TEGE

JAJA WE WORRE AWWUR


MOSES? DAT WAS DE VROEGERE HANS KAZAN
Moses die kon toch vruugur ut wattur uit ulkaar loate goa, d hebbe wij p school toch geleerd zo?
GEWOON TWEE SLAPPE MOPKUS
Lache toch?
NIE DURVE TIGGE JUF DE VENT


VURSCHIETE


Potverdorrie wat kunnen ze mensen laten schrikken, die fotofraven doen dat en die mensen van de televisie van het nieuws en zo. Ik zag dit plaatje voorbij komen van ene Mark Rutte en mevrouw Kaag en Rutte had zijn trouwpak aan. Ik denk verdorie die gaan toch niet trouwen zeker? Die dame Kaag is toch al getrouwd? Maar wat bleek, het was voor prinsjesdag en dan moet hij, die interessant uitziende Rutte zijn goeie pak aan en toevallig, nou ja toevallig? hield hij Kaagje vast. Ik heb horen zeggen dat ze niet meer terug komen als er verkiezingen zijn... dan ga ik mooi een kaarsje aansteken in Ommel bij de Heilige Maria om haar te bedanken dat we van die twee verlost worden. het zou een van de mooiste dagen worden van de nederlandse geschiedenis in de laatste 10 jaar... Ik hoord iemand zeggen "we gaan je missen Mark"... die man moet toch vreselijk ziek zijk volgens mij. Een ding is zeker... "ik goa um nie misse en Kaagje ok nie".. trouwens wel meer niet van die zakkenvullers.
AAN POETIN
Let op Poetje, wij komme dur an mi ons legur en we zijn ok mi veul...
ZE HAN GIN BORSTVOEDING GEKRIGGE GISTERE
Zegt dat rechter manneke: "Kom op Jan... we zullen ze wel terug pakken, het is nu vier uur in de nacht..... komop Janken, janken"
UT KAN UN GROTE RAMP WORRE


WANNEER ZIE JE IETS ECHT
Nou ja......
NET AS IKKE
Ik dacht ik laat jullie dit zo zien... zoiets heb ik ook als ik thuis lach en mijn tandjes heerlijk liggen te zwemmen in hun eigen badje. Ik heb ook twee van die "stumkus" die het gebit op hun plaats moeten houden maar hun werk al lang niet meer naar behoren kunnen doen... wen er maar vast aan...
VAN DIE "LEUKE" MEELTJUS
Ik heb mijn oude e-mail adres van vroeger ook nog en af en toe komen er nog wel wat mailtjes binnen. Deze kreeg ik afgelopen week, hahahahaha, ik moet dan lachen en ik dacht ik zal het jullie eens laten zien wat ene Veerle mij te vertellen heeft... hahahahaha, Misschien hebben jullie haar gezien toen ik in Ommel mijn laatste middagje heb gedaan, ik in ieder geval niet maar ze schijnt mij nog al een lekkere leuke vent te vinden. Maar goed, ze zal denk ik niet weten dat in inmiddels 78 ben.... hahahaha
WIJ ZIJN GEWOON HOLLANDERS TOCH?


GEWOON UN MUPKE


Twee vrienden komen elkaar tegeN, Ik zou wel eens op paarden willen wedden, zegt de een, maar ik weet er helemaal niets van.. Geeft niet, zegt de ander, ik heb een zeer goed en betrouwbaar advies. Let op, hoeveel knopen zitten er aan je broek?, drie, en aan je overhemd?, Eh, zes. Heel goed, en hoe vaak heb je deze week met je vrouw geslapen?, zeven keer. Dan moet je 3-6-7 spelen. Gespannen wacht de man de volgende zondag op de uitslag. Die luidt: 3-6-1. Shit, bromt hij, had ik nu toch maar de waarheid gezegd.
ALLEBEIJ GOE BEKND
HOEFT GINNEN UITLEG
N 52 joar kwammie uit de kast


Ik maakte ooit een liedje,
"kunnegin zalle wij allus deile"...
ut is nit gebeurd.... jammur mer hillaas
LIEJFE WEENT, GE HET ULKAAR NDDIGge het ulkaar soms hard nddig.UNNE KEER UN MPKE VAN ONS VAN VRUUGUR


Dit is een van de moppen die wij als kind aan elkaar vertelde...


Jantje g bij oma en opa lozjere in de vukkansie. As ie moet plasse ruupt hij oma en z, Ik moet piesen oma. Mer Jantje, z oma, d is nie zo netjes zoas gij d zegt. Ja, mer ik moet echt erg piesen oma. Loate we afsprke deddege vanaf naw fluite zegt in de plats van piesen. As Jantje snaags wakker wordt dur unne vurvlenden drm mug ie van opa in ut bed van opa en oma komme ligge. Noa een tijdje stut ie opa aan en z dttie erg moet fluite. Mr Jantje zt opa, d kan toch nie midde in de naacht, zo wordt oma nog wakker. Mer opa, ik moet echt heel erg fluiten. Naw vooruit dan mer, z opa. "Doe ut dan mer efkus hil zachjes in min oor............ en dan was ik lache jonge... lache....NIE LOLLIG? NOU DAN NIED mijn ik echt.


OVUR GORDUN
DE IRSTE SOEVENIERS ZIJN AL TE KOOPheddege nog un toewvoewging Peer? ja hoor:
Het zal je kind maar wezen yeah yeah yeah yeah


LACHEN, MER IN UT EGTWij komen uit d'n Himmel, de Hemel in het abn. En in Nerderland is echt geen tweede straat die zo heet. Hoe anders gaat het soms in het buitenland... Kijk nou het plaatsje Lachen... Oostenrijkers lachen vind ik niet zo veel maar ze hebben wel drie dorpjes in hun land die Lachen worden genoemd... In Duitsalnad ook eentje maar Oosterijk maakt er wel 'n potje van... stel dat ik muziek zou moeten gaan maken in het dorpje Lachen, nou dat wordt echt geen Lachen als ik twee keer in het verkeerde dorpje sta.ADVOKAATJE PGEVATZe is er duidelijk van onder de indruk, maar ja, die dingen die ze heeft gedaan mogen nu eenmaal niet, vanwege de "praivussie", hebben we haar onherkenbaar gemaakt.NUN AAWEN HILTIUNNEN HILTI VAN VRUUGUR, HIL VRUUGUR TROUWUS.


DE PSSE IS WIR UMIK HOEF NIE WEG AS IK NIE WIL, VRUUGUR WEL, MER NAW NIE MER


KLN MPKE

Vundaag is ut twidde Psdag en durrum mer un kln psmpke. Iemand vraagt aan Piet Paulusma: "Piet, waar ga jij naar toe met Pasen?" Piet denkt even na en zegt: "ik ga naar Zicht" "Naar Zicht?" vraagt de ander, "waar ligt dat nu weer?" "ik heb werkelijk geen idee" zegt Piet "maar ik hoorde dat er mooi Paasweer is in Zicht... jaja des lagge.TOCH NOG UN 1-PRIL GRAPLACHE TOG??


BIJ BSKUS VALLE ZE UMIk kan w wel vertellen dat het geld, tenminste als je ooit wat hebt kunnen sparen, nergens meer veilig is. Kijk maar eens naar de Zwitserse banken waar alle "grootnekken" hun vaak oneerlijk verdiend geld naar hebben toe hebben gesluisd, daar vallen de banken allemaal om, het zal wel geen zuivere koffie zijn want anders kan je gewoon in je eigen land sparen, maar goed. Nu vallen er de banken dus bij bosjes en ook wij moeten uitkijken want dat beetje geld want we vroeger door zuinig te leven aan de kant hebben gezet is ook bij onze banken niet meer veilig... het komt steeds dichterbij want ik kreeg dit plaatje van een belgische collega en die zei dat er bij hun ook al twee banken omgevallen waren. Gelukkig snapt hij er niks van maar toch... grappig vond ik het wel.GRAPPIG TOCH?
DUR MOET MEER GELACHE WORRE

Een automobilist wordt aangehouden door een motoragent. De agent zegt: "Meneer, u rijdt 170 kilometer per uur." "Dat kan niet", antwoordt de man, "ik heb de auto pas een half uur."

"Verkeersinformatie: Op de A20 is tussen Rotterdam en Gouda een tankwagen met zoutzuur gekanteld. De file is inmiddels opgelost."

Een achttien jarige jongen zegt tegen zijn vader: "Papa, wil je horen hoe mijn eerste autorit is verlopen, of lees je het morgen liever in de krant?"

Een vader is het zat dat zijn dochter telkens vraagt of ze de auto kan lenen. "Waarom denk je dat de mens twee benen heeft?" zegt hij. Antwoordt de dochter: "En om gas te geven en te remmen, en n voor de koppeling."

"Karel, dat is nou de vierentwintigste keer dat je te laat komt op je werk, hoe kan dat?" "Ik snap er ook niets van", zegt Karel. "Ik zoek elke ochtend vooraf juist de file-informatie op op internet, en ook vanochtend stond er 'File not found'."PLIESSIE BELLEKaande gellie iemand de pliessie belle... dor stn wir vier trekkurs vur ut katshuis, d kan gevarluk zijn.


ZE ZEEN D IK DE LOTERIJ HA GEWONNE
IK ZEG D KANNIE IK WIN NIT NIKS
DUS HAW MER.

WR OF NIE WR
Wat denken jullie, wast ik nu vertel is dat waar of niet waar... hahahahahahaa.... ik ging naar de eerste klas bij mister van Kemenade en die vroeg de eerste schooldag naar je naam... Ik zeg ik heet Peter, thuis zeggen ze Peterke omdat ik zo klein ben. Ik heet Peterke Welten meester, Welten zonder a. De meester kijkt me aan en zegt, maar Peterke er zit helemaal geen a in je naam. Ik zeg: Precies mister, d zeg ik toch... hahahaha.KAN GOE
Wa d is? D ziedege toch wel
UNNE ROOKWRST


UN SLAANG
Dr hoef ik niks bij te vurtelle....


GOE BIZZIG
Ik heb van vroeger nog goed onthouden dat je elke dag n goeie daad moet doen... tenminste als kind zijnde en nu ik ouder ben wil ik dat toch ook nog altijd wel doen maar dan een keer in de week. Vandaag of zeg maar afgelopen nacht heb ik weer een goeie daad verricht want in het kader van de bezuinigingen op stroom en gas, heb ik bij alle auto'n in de wijk vannacht de stekkers uit de auto's getrokken die aan de laadpalen hingen want ik vind dat ze 's nachts geen stroom nodig hebben dus heb ik eigenhandig ingegrepen. Ik denk dat iedereen hier blij mee is met zo'n goeie daad. "vollegunde wk vurzin ik wel wir wa andurs".OVUR DIE DRIEJ
Over drie personen, de namen? ..... Niks, en zijn broers Niemand en Gek

Niks, Niemand en Gek zitten in de boom, Niemand valt eruit. Bel jij het ziekenhuis even vraagt Niks aan Gek? Oke zegt Gek. Hij belt en het ziekenhuis neemt op. Hallo ziekenhuis, "ik ben Gek en ik bel voor Niks omdat Niemand uit de boom is gevallen"... Ze gooide meteen op.... hahahahahahahahahahaha


ZOONDUR WOORDE... IK LAG IN UNNEN DEUK....


MUGGUT OF MUGGUT NIE
Het is weer bijna Sinterklaas en helaas zien we nergens meer "Onze" zwarte Pieten. Ik snap echt niet waar die mensen die tegen zijn mee bezig zijn. Zwarte Piet mag niet meer, maar of dit hierboven mag? Dat betwijfel ik hahahhahahahaha want die schimmel in de trein zou nog kunnen, "mer kiek us p de grond"..WOR KUMPT UT VAN
Twee Astenaren, 'n dikke en 'n dunne lopen over de markt, zegt de dikke man tegen de dunne: Als ik naar jou kijk, dan zou ik haast denken dat er in Asten hongersnood heerst. Waarop de dunnen man gerriteerd terug antwoordt En as ik noa jaw kiek, heb ik ut idee dddegij daor dun oorzaak van bnt....DE KERST KUMPTUR AN
Ik vn um wel grappig


UN HLS KURWIJ
Ut waar nog 'n hil kurweij um de vurwarming in vurband m de gaskriesus, um lig te kriege, mer ut is gelukt, wij hebbe in ieder gewval gedoa wa we konne.GROOT TE
Ik z gistere tigge Annie, we gn vundaag nog unne keer uit te en dan groot want d zal wel een van de lste kirre worre m die innurzjie prijze van tiggeworrig". Ik heb er 'n foto van gemaakt... echt groot, maar het is dan ook voorlopig voor de laatste keer.DITTE IS OF WORDT UN EGT MPKE
Ik wil even waarschuwen, alle mensen die via de computer downloaden... het is als op het plaatje hierboven. Je weet nooit hoelang het duurt. soms gaat het snel en soms langzaam, maar komen zal het. Trouwens, ik had als baby vroeger wel zo'n shirtje willen hebben, ik was daar echt goed in.SLIM OF HIL STM
Op internet kun je als je wil wat spelletjes spelen... nee je kan niks winnen maar je doet het voor de grap en de lol. Zo ook bingo of een ouderwetse gokkast of zo. Ze sturen als je een spel opstart meteen enkele aanbiedingen, de links kreeg ik eerst en toen ik die wegklikte kreeg ik meteen de rechtse er achteraan. Nu kan ik misschien niet de allerslimste zijn maar zo stom als de mensen dier achter zitten in geen geval... hahahahaha... eerst 10.000 muntjes voor 5 euro en dan ook nog even 11.500 voor "slechts" 20 euro. Dan moet je volgens mij toch echt van de pot gepleurd zijn en kom je in het rijtje terecht bij Rutte.UN PAR JOAR TRUG
Nog efkus trug noa prinsjusdag z as ut it ha kanne zijn un par joar geleeje... lache lache

LVE DE KUNNING... HOERA... HOERAAAA


UNNE KOSTGANGER
Nee beste vrienden, wij hebben geen hond aangeschaft. Ik zal je uitleggen. Mijn goeie maatje Jan van Eijk heeft een goeie vriend die op vakantie is maar die heeft een hond waar Jan dan 'n weekje op moet letten. Heel fijn makkelijk hondje. Nu was dat ook weer maar door familieomstandigheden moest Jan 'n dag weg. Vertrok smorgens vroeg en kwam tegen de nacht thuis. Nu vroeg hij of wij die tijd op de hond konden letten. Nu weten de meeste dat ik het niet zo nauw heb zitten... dus plaats ik deze foto van de hond en mij om iedereen gerust te stellen... hij leeft nog steeds hahahahahhaha, grapje, ne hij doet het prima...DINGE DIEDDEGE MOET WETE
moi grapje toch?


GRAPPE VUR KEINDUR


Waarom vliegen vogels s winters naar warmere bestemmingen? - Dat is makkelijker dan lopen
Waarom kunnen honden niet dansen? - Ze hebben twee linkervoeten
Waarom durft een koe nooit een mop te vertellen? - Hij is bang dat de andere koeien boe gaan roepen
Hoe noem je een oude sneeuwpop? - Water
Met welke hand kun je het beste schrijven? - Geen van twee, schrijven doe je met een pen
Hoe noem je een hond die kan goochelen? - Een labracadabradorIK ZAG NOG UNNE MIJE
Die ze bedoelen zitten in den Haag inb de.... dinges....


LEES VAN BOVE NOA OONDERE
dat was de huwelijks nacht.... lees nu van onder naar boven want dat is na 25 jaar.


IK HEB MUN EIGE WA BELOOFD

IK WIL NIE SPOTTE, MER MOESSUR WEL UM LACHE..
Spijkerfabriek van Leeuwen hoopt met een nieuwe reclamecampagne meer klanten voor zich te winnen. Het reclamebureau dat ze daarvoor hebben ingeschakeld komt met een poster waarop Jezus aan het kruis is afgebeeld. De slogan luidt: "Dankzij de spijkers van Van Leeuwen, hangt Jezus hier al eeuwen". De poster wordt afgekeurd. Het reclamebureau komt op de proppen met een andere poster. Onderaan, in de hoek, ligt Jezus op de grond. De tekst luidt: "Jezus van het kruis gepleurd, met spijkers van Van Leeuwen was dat nooit gebeurd". De spijkerfabriek vindt de poster maar niets. Het reclamebureau komt nu met een poster, waar alleen maar tekst op staat: "Bij Van Leeuwen zijn het grote zeikerds, maar ze hebben goede spijkers".DES LACHE


Een tienerkamer is net als de winkel van de Action. Je gaat even naar binnen om wat rond te kijken en je komt buiten met ondergoed, sokken, t-shirtjes, bestek, borden, zakken chips en alleslei andere onnuttige troep en nog veel meer.
HEUNDJUS


Toen we ons hondje Maudy moesten laten inslapen deed dat zeer en Annie en ik besloten om geen nieuwe meer te nemen maar ons Nancy heeft wel twee hondjes en de oudste, 'n kleintje, Lilo, komt vaak bij ons op bezoek en daar kijk ik altijd naar uit. Als Nancy moet werken bij de Hubo in Asten komt ze eerst bij ons aan om koffie te drinken en brengt dan steevast Lilo mee. Die mag dan de hele dag blijven tot ze afgewerkt is. Dat hondje kijkt er ook naar uit net als wij want als Nancy haar spullen inpakt om naar Asten te gaan dan zit ze al klaar. Nancy weet dat wij dat graag hebben. Inmiddels is Lilo ook al weer ruim tien jaar maar ze kan nog goed, gelukkig. Achteraf gezien zal dit straaks, als Lilo dood zou gaan ook heel zeer doen want we zijn aan dat leuke lieve bestje gehacht. Maar pas was Nancy bij ons met allebei de honden en die krijgen dan altijd wat lekkers uit de kast... aparte brokjes of 'n heerlijk staafje en dan gaan de hondjes er mooi bij zitten zoals je ziet op de foto... ik zeg dan... "wel bidden voor het eten", hahahhaha en zoals je ziet doen ze dat ook braaf... hahahahaha grapje...UT BEWEIJS
Iedereen weet onderhand wel dat ik geen voorstander was van die grijze landingsbaan, zoals ik die grijze strook midden op de Mert van ons mooie Asten altijd noem. Ik vond het niks en vind het nog steeds niks en ik wil aangeven dat het ook bij de gemeente als landingsbaan is bedoeld want door 'n lekkage in het systeem van de gemeente heb ik beslag kunnen leggen op de plaate grond zoals die is getekend voordat men aan de werkzaamheden begon... Hier het bewijs dat het geen verfraaing is van ons Turrup maar dat ze waarschijnlijk 'n tweede Schiphol naar ons dorp willen halen... hier zie je het voorbeeld zoals het in de gemeentearchieven zit. HahahahahahahahahahhahahahahahahaMOI TOG?


Racen, Welke coureur kan het verst lopen? Antwoord: Max Ver-stappen.....
Oversteken, Twee slakken zijn aan het wandelen. "Doei, ik ga hier oversteken", zegt de een. Zegt de andere: "Nee, niet doen! Morgen komt de bus".
Bomen, Waarom gaat een boom nooit naar school? Antwoord: Hij snapt er geen hout van.
Pizzeria, Jantje bestelt een pizza bij de pizzeria. Wil je hem in 4 of 12 stukken, vraagt de pizzabakker. "Graag in 4", antwoordt Jantje, want 12 kan ik er echt niet alleen op.
Koninklijke drol, Hoe noem je een koninklijke drol? Antwoord: Een majeschijt.
Vieze wc, Twee wc-potten staan naast elkaar. Zegt de ene pot tegen de ander: "Je hebt daar een vlekje." Zegt de andere pot: "Hoe kun jij dat nou zien? Je hebt je bril niet eens op!".
Simsalabim, Hoe noem je een hond van een goochelaar? Antwoord: Een labracadabrador.
Blije planeet, Welke planeet is heel blij? Antwoord: Joepie-ter.
Klimmen, Jantje loopt de winkel in met een ladder. "Waarom heb je een ladder mee", vraagt de verkoper. Antwoordt Jantje: "Voor al die hoge prijzen natuurlijk".
LACHSPORT PLATJUSAls je het tegenwoordige voetbal ziet dan wordt je toch niet echt vrolijk... 'n wedstrijd van 90 minuten moet soms zeker 30 keer worden onderbroken voor overtredingen en vooral ook bijna-overtredingen. Ze gaan liggen en doen of ze dood gaan terwijl en 'n voetballer bij de andere aan z'n shirt heeft getrokken... soms als ze bij 'n andere speler op z'n tenn gaan staan doen ze alsof hun voet is geamputeerd. Ja je word er niet vrolijk van... Toen ik dit plaatje zag lag ik in 'n deuk...RARE DINGER

Natuurlijk onthou ik veel dingen van vroeger, de vervelende dingen probeer ik zoveel mogelijk te vergeten maar de leuke dingen wil ik graag aan terug denken... De lagere school Peer? Nou van de ene kant wel omdat er best leuke jaren tussen zaten maar die twee jaar bij juffrouw de Vent zijn niet echt gezellige jaren geweest... soms was ze echt lief maar meestal 'n geweldige kre..... Maar wat ik van de school echt goed heb onthouden is hoe je de kleuren van de regenboog kon onthouden... het woord ROGGBIV (uitspraak rogbiev) vergeet ik nooit want het waren de eerste letters van de kleuren. Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw, Indigo en Violet en ook de getallen 25 x 25 = 625 hoef ik niet bij na te denken. Ook denk ik wel 'ns aan het regeltje waar we als kind om moesten lachen: Toen moeder aan de was was, kwam er 'n bij bij, die vloog onder de deur deur, over de weg weg. Dat vergeet je nooit... Maar deze vond ik echt wel mooi: Als 'n tekkel, 'n tekkel tekkelt, dan tekkelt de getekkelde tekkel de tekkelende tekkel terug. Ik vergeet het nooit... Voor we bij Pietje Leenen 'n appel jatte, ging ik eerst op m'n rug liggen, keek ik omhoog naar de Hemel en naar de bomen die boven me hingen en zei... "Ze hebben het me zelf zo geleerd toch? Beter n appel in de hand dan tien in de lucht".... hahahaha, zoiets tenminste....SZJIENEZE

Ik heb me altijd wel afgevraagd hoe Chinezen toch aan die namen komen... Ik heb pas nog aan gegeven bij de Olympische Spelen was 'n geweerschutter die de gouden medaille won... zijn naam was "Pang"... hoe verzin je het.... Maar ik heb het 'ns nagekeken en ik vond dit. In China kom je de meest rare namen tegen. Bijv.: Tsjing of Plang of Tsjeng enzovoort. Die namen zijn gekozen op een speciale manier. Nooit geweten, maar als de vrouw bevalt maakt de man een enorme wok (Chinezen kunnen geen pan zeggen en noemen het een wok) met rijst klaar. Als de baby er is gooit de man met een keiharde klap de wok op de grond. Het geluid dat de wok maakt wordt de naam van de baby. Zo komt een man een andere man op straat tegen en zei: Ik zag dat je vrouw is bevallen. Wat is de naam van het kind geworden? Waarop de vader van zijn eerste kind antwoord: "Hing Pong Tsjang Tsjen Pling Pong Heng Pisst". De andere man snapt er niks van want hoe kan je kind 'n kind nu zo noemen, dat is toch geen naam. Heb je de wok op de grond gesmeten en wat was toen het geluid. De man keek beschaamd naar zijn voeten en zei: "Dat klopt heb ik ook gedaan maar ik liet de wok per ongeluk van de trap vallen. Hahahahaha...NORMAAL DOEW IK D NIENormaal doe ik dat niet, maar er kijken toch geen kinderen denk ik... en lollig vond ik het wel.LEKKUR MPKE

Ik kwam nog 'n blaadje tegen waar ik vroeger wat moppen had opgeschreven die ik vertelde als het kerkkoor van Ommel op donderdag kwam repeteren, en na afloop bleven er altijd 'n paar man nabuurten... nee nee, geen zuippartij maar lekker wat bijpraten. Ik vetelde dan altijd 'n leuke mop.

Een man ligt in het ziekenhuis en moet 'n best zware operatie ondergaan... hij werd naar de operatietafel gevaren en hij werd geopereerd. Op 'n gegeven moment deed hij de ogen open en zag 'n man staan in 'n witte schort... "En mijnheer de dokter, is de operatie gelukt?"..... U hoeft geen dorter te zeggen zei de man, zeg maar gewoon Petrus... hahahahahaha.VURDRRIESEN HONDToen mijn man mij wilde slaan zei ik tegen onze Tippie: "pak um", nou ja, dit was nu ook weer niet de bedoeling.UN SCHITJEAls ik denk aan 'n scheet dan moet ik denken aan toen ik in de vijfde klas zat, ik zat langs Leo V. en ik ging iets voorover hangen en toen schoot me toch 'n scheet weg.... iedereen keek. Ik zeg: "Vurdorrie Leo, wa doedege naw".... Hij vond het niet lollig, toen de school uit was wou hij mij tegen mijn kop slaan... maar ik was veel vlugger als hij... Ik heb er altijd nog om moeten lachen... "Leo denk ik nie"...DITTE IS EGT, GE DOET UT GEWOON
IK HAAW WEL VAN SLAPPE GRAPPENee als je het zo ziet is het geen grap, maar als je lesst wat er onder hoorde? Dan wel toch: "behangpapier, gratis af te halen, slechts n keer gebruikt".... hahahahahhahaaDE BOERE SLN TRUGBoze boeren zijn er in geslaagd een computer van het Ministerie te infecteren met een computervirus. Als voorzorgsmaatregel zullen alle computers in een straal van 1 km rond de besmette computer preventief worden geruimd. Vervoer van computers, computeronderdelen, zowel hard- als software, is in een zone van 3 km rond het Ministerie verboden. Muisbewegingen zijn slechts beperkt toegestaan. Computermuizen mogen het kantoor niet verlaten. "Ge bliet lache".... hahahahahahaaKEN JE LIEDJE? WILLEM WORDT WAKKER, WILLEM?
Het onderschrift? Maxima zegt... ik zal even onze oudste dochter "eppe" dat ze ons met de auto in de rust van Nederland - Tsjechie op kan komen halen. Dit gaat het niet worden toch? Hahahahaha... Hieronder? Ik denk d ik goa vurhuizen tot noa ut eekaa, worhin? d weet ik nog nie.... hahahahhahaa


OVUR GELD


Een muntstukje van 5 cent sterft en gaat naar de hemel. Daar aangekomen verbaast ze zich over de feestelijke ontvangst die haar te beurt valt. Alle engelen en ook de Heilige Petrus begroeten de stuiver met een hartelijke handdruk en drie dikke kussen en ze krijgt de beste plaats op de mooiste VIP-wolk. Ze krijgt daar bovenop ook nog eens twee persoonlijke butlers die haar bedienen als een koningin, en haar op haar wenken bedienen. Weinig later sterft een biljet van 100 gulden en komt ook aan in de hemel. Maar het onthaal is duidelijk veel minder warm. Een van de engelen kijkt even op van zijn schrijfwerk en wijst dan het biljet van 100 koeltjes een plaats op een klein oncomfortabel grijs wolkje. Iedereen laat hem links liggen en niemand praat met hem. En dat terwijl iedereen zich de benen van onder het lijf loopt voor het muntje van 20 cent. Na een tijdje gaat het 100 gulden biljet toch naar Sint Petrus en vraagt aan hem, "hoe komt het dat het stuk van 5 cent een vorstelijke behandeling krijgt en ik, het biljet van 100, zo liefdevol wordt behandeld hier. Zegt Sint Petrur nog al droog: "Tja... we hebben jou ook niet vaak gezien tijdens de mis.".... hahahaha. Oh ja, "d was nog unne mop toen de guldens dur nog ware en de euro's nog moesse komme"....
OVUR UT LACHE


Hoe kun je lachen het beste uitdrukken? Ja we lachen veel maar hoe lachen we? daar hebben we het eigenlijk nooit over maar dit zijn wat uitdrukkingen: breeduit lachen, brullen van het lachen, buikpijn van het lachen, bulderend gelach, daverend gelach, dubbel liggen van het lachen, dubbelslaan van het lachen, gieren van het lachen, het besterven van het lachen, het uitproesten van het lachen, het uitschateren van het lachen, raar gelach, je bescheuren van het lachen, je buik vasthouden van het lachen, je doodlachen, je een beroerte lachen, je een bult lachen, je een breuk lachen; je een breuk lachen, je een hoedje lachen, je een kriek lachen, je een ongeluk lachen, je een puist lachen, je een beroerte lachen, je een stuip lache, je kapot lachen, je krom lachen, je rot lachen, je slap lachen, je suf lachen, je te barsten lachen, je tranen lachen, je wild lachen, je ziek lachen, kromliggen van het lachen, niet meer bijkomen van het lachen, onbedaarlijk lachen, schaterlachen, schuddebuiken van het lachen, schudden van het lachen, smakelijk lachen, stikken van het lachen..... jaja beste vrienden en dan is er nog "Himmels lachen", dat doen wij dus.UNNE MOIJE MOP


Er komt een konijn bij de bakker en vraagt: Heeft u ook worteltjestaart?... Nee, antwoordt de bakker. Een dag later komt er weer een konijntje en vraagt: Heeft u ook worteltjestaart?... Weer zegt de bakker nee. Een dag later komt er weer een konijntje en vraagt ook naar worteltjestaart. En weer moet de bakker het konijn teleurstellen. Dan denkt de bakker bij zichzelf: Weet je wat... Ik ga een worteltjestaart bakken. Zo gezegd, zo gedaan. De volgende dag staat hij te popelen in zijn winkel. En ja hoor, daar komt een konijntje binnen. Hij vraagt: Heeft u ook worteltjestaart.... Vol trots antwoordt de bakker: Ja.... "Vies h?" zegt het konijntje.... Hahahahahahahhahahahaahaha.
UN LAGJE MET DE KWIEN
Ik kijk wel ooit naar prinsjesdag enzo maar dan alleen de stukjes waar ze de dolle-hoedjes-bende laten zien. Ik lig dan altijd in 'n deuk... nu hebben we ook weer de partij van de boeren... zal me niet verbazen als er straks iemand met 'n koe op d'r hoofd loopt.... hahahahaha
GEWOON LAGGE
Veinde gum nie leuk? ok, dan zanttur over
UN MPKEIn een bejaardecentrum woont 'n oud vrouwtje van 90 jaar, al vele jaren weduwe. Op 'n morgen komt 'n verpleger haar wassen als hij bijna alles heeft gehad zegt hij: "zo mevrouwtje, zullen we de brievenbus ook maar even doen"..... Zegt het vrouwtje: "laat maar, ik heb in geen 50 jaar meer post gehad".... hahahaha.
UN KAT EN VGGULS
Uit kieke en nie te veul vroage, hahhahahahahhahahahaha
VURRUITGANG IN TSTE
We zitten tegenwoordig in 'n tijd die over testen gaat.... door de corona zijn de "geleerde bollen" steeds slimmer geworden op het gebied van testuitvoeringen... ze kunnen aan je "poep" zien of je darmkanker zou kunnen hebben... de nieuwste sneltesten over corona liggen overal te koop en worden steeds gemakkelijker. Maar dit is wel het allernieuwste op het gebied van testen, waren er eerder al apparaatjes die konden zien of 'n dame zwanger was... het nieuwste van het nieuwste is het ingebouwde venstertje dat laat zien wie de vader is. Handiger kan niet meer. Het plaatje is getekend maar klik erop en je ziet hoe het er in werkelijkheid uit zou kunnen zien... Dat was wel even schrikken... "mer k wel lache"..... hahahahhaha...
OVUR UT WEER
De uil is de meest wijze vogel op aarde... Piet Paulusma in ieder geval niet.... meneer de uil had naar Piet geluisterd... Piet zei: "goa lekkur buite, de lente begeent", nou dat heeft de uil geweten.
NOA UT STEMME DITTE WIR...Hoe geloofwaardig kan iets zijn.... ze zitten met drieen bij elkaar.... Rutte (Pinok) van de partij "Voor Vergeetachtige Domkoppen", de VVD dus en omgedraaid is zijn naam ettur, Jorritma... juf vergeetmuts van de VVD en miss Ollongren "langkous" van Dokussen '66 en ze kunnen zich alle drie niet meer herinneren dat ze het hebben gehad over Pieter Omtzigt. Ze weten nog wel dat ze Rutte in het zadel moeten helpen maar zijn "VURGTE" dat ze het over Pieter hebben gehad. Ze kunnen nog wel onthouden wanneer ze zijn geboren en dat is toch lang geleden, maar dat ze het 'n week geleden over Pieter Omtzigt hebben gehad, wat ook nog op hun papiertje stond, dat weten ze niet meer. Hoe capabel ben je om dit werk te doen, als je alles vergeet. Dan dan die, laat ik het maar netjes uitdrukken, D66-tante... die denkt alleen aan d'r eigen hachje want als die met Geert Wilders z'n voorstel was meegegaan dat had ze misschien niet meer mee mogen regeren met de VVD als alles tegen had gezeten. Dus die durft niks... Trouwen durfde ze ook al niet want dat moest in het geheim gebeuren. Bij die Kaag gebeuren wel heel veel dingen in het geheim.... En dat zijn onze toekomstige regeerders weer. Mijn vader zou zeggen... nee laat maar want ik wil er geen woorden meer aan vuil maken... Voor mij zijn Alf en ET meer geloofwaardiger als een van die andere die op deze foto staan. Hahahahhaha, wat 'n lachertje.KLOK VURZETTE
Ik heb bewust gewacht met iets vertellen over de klok verzetten op zondag 28 maart 's morgens om 2 uur naar 3 uur tot iedereen zover was. Het is trouwens voortaan 'n heel karwei tegenover vroeger... wij hadden toen 'n klokje op de schoorsteen staan en op de slaapkamer had ons moeder 'n wekker. Als ik nu ga kijken... we hebben in de kamer 'n klok, in de keuken 'n klok, op de slaapkamer 'n klok en 'n wekkertje, op de kamer waar ik zit met de computer hangt 'n klok, dan de horloge van mezelf en ook nog die van Annie en dan nog twee kastjes voor televisie die niet zelf overspringen. Druk druk. Maar nu hoorde ik dat ze het bij onze beroemde klokkenfirma niet heel goed hebben begrepen. Ze dachten dat ook zij de klokken moesten verzetten en dat is natuurlijk 'n hels karwei en dat nog niet alleen maar de mensen die daar in de buurt wonen konden niet slapen van de herrie toen het opgetrommelde personeel aan het helse karwei begonnen. Op de foto zijn ze bezig met de laatste klokken... en toen was het al licht buiten... hahahahahahha...
nee joh, grapje... klik op het plaatje en je ziet hoe ze bij de Koninklijke Eijsbouts hun klokken maken... ik vond het videootje nog op internet uit 2013. "Bells, How do they do it"..
EFFE LAGHU...

Een dame zit met een baby te wachten bij de arts voor het eerste onderzoek van de kleine dreumes. De dokter komt binnen en controleert het gebruikelijke bij de kleine, totdat hij bij het gewicht komt... Hij lijkt een beetje ongerust en vraagt aan de dame of de baby borstvoeding krijgt of de fles. Borstvoeding zegt de vrouw. De dokter vraagt de dame of ze haar blouse en BH even wilt uittrekken. Hij knijpt een beetje in haar welgevormde rondingen, in haar tepels, duwt, kneedt en wrijft in haar beide borsten voor een grondig onderzoek en zegt: Geen wonder dat deze baby ondergewicht heeft, u heeft helemaal geen melk. Waarop de dame zegt "Ik weet het dokter, ik ben zijn oma, maar ik ben toch blij dat ik even langs gekomen ben... "as ge ut nie erg veind dan kom ik vollegunde keer k wir mee".
UT IS K NIT GOE
Ze moeten ook veel duidelijker zijn. Mensen zeuren er over dat het niet duidelijk was het stemmen via de post... ik kan je wel vertellen dat het hier ook niet echt duidelijk was... er stond je moet een hokje rood maken. Klaar toch, of nie dan?
UT WORDT PAS MOI AS GE WIT WATTIE Z
Ik weet al wat jullie denken...."leuk plaatje Peer" maar dat was het dan ook, maar het wordt dan ook pas echt leuk en mooi als je wet wat de hond er toe bracht om daar boven op de kast te gaan staan. klik maar op het plaatje dan krijg je het te zien.
MOI RUKKLAME
Ik hou wel van lachwekkende reclame. Niet van dat stugge maar gewoon reklame die leuk is. Ik vond er enkele die ik echt leuk vond... Witlof??... geweldig toch, MacDonalds??... echt leuk bedacht, en de reklame van Ouwehand??... die mag er ook wel zijn. Ik heb er nog eentje en die krijg je te zien als je op het plaatje hierboven drukt... "des egt lache".... hahahahahha
SCHN GRAP & MOPPETwee slakken zijn aan het wandelen. "Doei, ik ga hier oversteken", zegt de een. Zegt de andere: "Nee, niet doen! Morgen komt de bus".

Waarom gaat een boom nooit naar school? Hij snapt er toch geen hout van.


Ik liep vandaag de winkel binnen met een ladder. "Waarom heb je een ladder bij je", vraagt de verkoper. Ik zeg: "voor al die hoge prijzen natuurlijk".

Twee wc-potten staan naast elkaar. Zegt de ene pot tegen de ander: "Je hebt daar een vlekje". Zegt de andere pot: "Hoe kun jij dat nou zien? Je hebt je bril niet eens op".

Een vrouw loopt een kledingwinkel in en vraagt: "Mag ik die jurk in de etalage passen?" Antwoordt de verkoper: "Natuurlijk, maar we hebben ook pashokjes hoor".

Waarom zijn oenen heel blij als ze na een half jaar een puzzel hebben opgelost? Omdat op de doos staat: 4 tot 6 jaar.

Een boogschutter komt thuis en zegt tegen zijn vrouw: "Ik heb je gemist". Toen kreeg hij 'n klap.VRUUGE VALLUNTEIJN
Ik heb ook Valentijnspost gekregen, zondag 14 feb. en ik dacht... "is ditte wel normaal"? Nu kunnen ze van de belastingdienst zeggen wat ze willen... maar ze werken zelfs op zondag... heel raar... ik maakte de post open en normaal is het dat je Valentine 'n stille aanbidster is, tenminste voor mij. Nu kan het zijn dat er 'n dame bij die belastingdienst zit mij wilde verrassen en dat is ook gebeurd maar in negatieve zin. Nu weet ik als je dit kleur envaloppen in je bus krijgt dat er iets niet in de haak is... Ik maakte hem open en er stond... "Hoi Peer, with love"... maar toen ik het bedrag zag staan zakte mijn stemming naar het nulpunt. Nu heb ik de namen weg "gefotosjopt" en bij de buren in de bus gedaan... kijken wat die morgen zeggen... hahahaha
VUR HAALUF GELD


Ik heb het al vaker verteld dat die aanbiedingen van de winkels eigelijk niet bestaan, het is "p-neijereij". Hoe dat werkt? Neem 'n pakje boter, dat werd gemaakt en de kosten per pakje zijn ongeveer 4 cent, die worden in het begin verkocht voor 40 cent, dat noemen ze 10 keer "over de kop", tien keer de waarde. Als ze genoeg zijn ingeburgerd met het artikel dan voeren ze het op naar 60 cent... 'n jaar later naar 70 cent. In die tijd is de kostprijs allang geen 4 cent meer, maar 3 cent. Grote supermarkten kopen massaal in maar laten dat nog niet in de winkels komen want de voorraad is dan veel te groot, dus hebben ze dat "op afroep", als ze het nodig hebben laten ze het brengen, ze hebben al betaald maar laten het nu dus pas komen. Dan hebben ze het nog goedkoper als normaal. Nu gaan ze stunten... wat geen stunten is want ze hebben in de voorgaande tijd de prijs omhoog geschroefd terwijl de inkoop minder was, dus meer winst... dat stunten gaat net als nu... 2 halen, 1 betalen. Maar eigenlijk heb je in voorgaande jaren veel en veel betaald. Maar hoe werkt dat bij de supermarkten? Ze geven er 2 voor de prijs van 1 en dan denk je dat het 'n goede aanbieding is... maar voor de winkelier stelt het niks voor want als je in de winkel bent koop je vaak ook de rest van de boodschappen en daar zijn dingen bij die wel 5 tot 10 keer over de kop gaan. Neem eieren... ze verkopen ze voor 15 cent per stuk maar de eierboer krijgt misschien 2 of 3 cent. Dan is en met eieren nog iets... kippen lopen buiten en die beesten leggen gezonde eieren en daarvoor moet je meer betalen. Maar weet je wel dat kippen werkelijk alle rotzooi opvreten die in de ren ligt terwijl kippen die scharrelen in 'n binnenkooi netjes uitgeballanceerd eten krijgen zonder troep? Op de foto bij deze dame zou kunnen staan... 2 halen, 1 betalen. Zou kunnen maar als er niet meer stof aan zit dan zouden ze die gerust 3 kunnen geven voor de prijs van 1, en je hebt de voorkant niet eens gezien, misschien zouden ze er wel 4 kunnen geven voor de prijs van 1, "nie dan??"............
IN VURBAND M DE OAVUNDKLOK
Over corona ga ik geen grappen maken of hier plaatsen want het is een van de ergste dingen die ons kunnen overkomen. Wat in delen van ons lang gebeurde is gewoon schandalig. Ik kan niet begrijpen dat er zulke mensen, tenminste als je dit soort lieden ook mensen noemt, bezield om het leven van andere mensen in gevaar te brengen en spullen van andere mensen te vernielen.
OPA EN OMA LIGGE TE BED ANNO 2021Soms vertellen oudjes niet altijd alles tegen elkaar. Maar nu in coronatijd is er voor de ouderen niet zo heel veel te doen dus vertellen ze wel wat meer dingen tegen elkaar... zo ook deze oudjes... het is wel 'n heel geheim wat ze elkaar vertellen... hoe het afloopt? Klik op het plaatje.
KLEURPLATJE VUR LUIJ MENSE
veul suukses
ZE BLIEVE MER HANNUZZE
Deze keer geen echte mop of 'n grappig plaatje waar wel iets om te lachen. Die domme eikels blijven maar waardeloze troep sturen... als ik van elke waardeloze mail die ik krijg 'n euro zou ontvangen dan kon ik elke maand wel 'n keertje bij dinnertijd kunnen gaan eten. Nog altijd snappen die lompe hannuzze niet dat wij slimmer zijn als deze eikels. Kijk iemand wil me doen geloven dat er 17.965 euro voor me klaar ligt. Hij heeft die mail ergens vandaan en hij heeft er zelf 'n bedrag achter gezet maar zijn pc heeft niet dezelfde cijfers als die van de mail zelf. Daarbij zet hij het ook nog in het groen... hoe dom kun je zijn. En dan de regel boven: Ik heb een aanbetaling van 17.965.00! kan op je wachten.... hahahahaha, leer toch 'ns schrijven boeren-tinus. Trouwens mijn mail is p.welten45@ziggo.nl sufferd, bij deze sturen ze nooit geen mails meer.. Dan de mail rechts... Een of andere goggo vertelde me dat mijn virusscanner is verlopen en ik krijg de nieuwe met 65% korting van de heren van Norton. Hahahahaha... domme gek, ik heb niet eens Norton en wil die niet eens voor niks. Als je windows10 hebt zit er al 'n virusscanner ingebouwd. Daar heb je geen andere voor nodig. En ze blijven maar sturen die achterlijke gekken... nou ja... ik waarschuw jullie alleen maar, trap er niet in en gooi ze weg.
GEWOON UM TE LZE
en um te lache.... fijne Kerst
KERSMUS
Kort maar krachtig en wel leuk.
ACHTURLUK STUK FRTE
Het is gek om los te lopen, dat moesten ze dit tuig ook niet laten doen trouwns... hahaha, maar die achterlijke gekken blijven het op verschillende manieren proberen. Ze denken echt dat wij gek zijn. Peer maar het ziet er toch echt normaal uit... Voor iemand die op let net als ik is dat niet zo. Kijk, ten eerste gebruik ik mijn email p.welten45@chello.nl allang niet meer. Er komen soms nog wel wat mailtjes op binnenkomen maar de meeste zijn al omgezet naar p.welten45@ziggo.nl omdat chello bij mij niet altijd goed werkte en die van ziggo werkt perfect. Alle mailtjes die ik krijg van ziggo gaan ook via m,ijn ziggo-mail-account. Dat weten ze ook bij ziggo, maar dit achterlijk stuk vreten weet dat niet dus die stuurt namens ziggo in mijn chello account. Dan vraagt dit gedrocht om mijn IBAN vereficatie uit te voeren omdat er iets fout is met mijn laatste factuur afschrijving... hahahahaha ook al weer zo iets... mijn betaling over december is allang verwerkt en betaald. En dan nog iets waar ik de slappe lach van krijg. De mails die ik ooit van ziggo krijg is via dit email: ziggo.nl@e.ziggo.nl. Klik op het plaatje en kijk 'ns waar deze vandaan komt... ik val dan bijna van de stoel van het lachen... Een ding is zeker: "nie alle eikuls hange an unnun bm".
HUMOR OVUR DE FIETS

MAVO-humor:
een fiets op het dak gooien...
HAVO-humor:
iemand dreigen zijn fiets op het dak te gooien...
VWO-humor:
hoe het best een fiets op het dak kan worden gegooid...
VBO-humor:
een fiets op het dak gooien en de bezitter ook!
F-Side-humor:
het dak op de fiets gooien...
Kleuterhumor:
een driewieler op het dak gooien...
Amsterdamse humor:
een gejatte fiets op het dak gooien...
Welzijnswerkershumor:
een praatgroep oprichten voor mensen die een keer een fiets op het dak wilen gooien...
Handelaarshumor:
een fietsenhandel op het dak beginnen...
Racistische humor:
zwarte fietsen op het dak gooien...
Communistische humor:
gezamelijk onze fiets op het dak gooien...
Bouwvakkershumor:
een dak bouwen om er een fiets op te gooien...
Ambtenarenhumor:
een fiets in drievoud op het dak gooien...
Politiehumor: "
hebben wij een fiets op het dak gegooid?
Belgische humor:
iemand helpen zijn fiets op het dak te gooien...
Duitse humor:
je opa's fiets op het dak gooien...
Sinterklaashumor:
een fiets door de schoorsteen gooien...
Sloppenwijkhumor:
een fiets door het dak gooien...
VVD-humor:
geloven dat de fiets vanzelf een keer op het dak terechtkomt...
D'66-humor:
iets ergens opgooien, maar wat? en waarop?
CDA-humor:
geloven dat er ook op het dak gefietst wordt!
PvdA humor:
Bezuinigen op de beroepssector fiets-op-het-dak-gooiers...
NAVO-humor:
steeds dreigen een fiets op het dak te gooien, maar het toch niet doen...
NASA-humor:
een fiets op het dak lanceren...
PROVO-humor:
witte fietsen op het dak gooien...
Kersthumor:
twee dagen geen fietsen op het dak gooien...
Paashumor:
een fiets op het dak verstoppen...
Oud en Nieuw humor:
een fiets op het dak schieten...
Ruimtebesparende humor:
een vouwfiets op het dak gooien...
Zielige humor:
geen fiets hebben om op het dak te gooien...
Belgische luchtmacht humor:
een fiets op het dak droppen...
Bejaardenhumor:
een rollator op het dak gooien...
Gabberhumor:
effe uit je dak fietsen...
Bodybuilderhumor:
fiets op het dak gooien, weer eraf gaan halen, weer fiets op het dak gooien enz...
Milieuorganisatiehumor:
dak bezetten zodat er geen fietsen op gegooid kunnen worden...
TROS-humor:
fiets em 't dak op.
EO-humor:
we zingen en prijzen de fiets het dak op...
SBS6-humor:
een blote fiets op het dak gooien...
Lieve humor:
een fiets van het dak afhalen...
LOI-humor:
schriftelijke cursus fiets op het dak gooien volgen...
Scheikundehumor:
een fiets in zoutzuur oplossen en over het dak uitgieten...
Stakingshumor:
een fiets door het dak van het binnenhof gooien...
Muzikale humor:
"Kom met die fiets van het dak af! Ik waarschuw niet meer..."
Geschiedenishumor:
een velocipede op het dak gooien...
Pijnlijke humor:
fiets op het dak gooien zonder los te laten...
Domme humor:
een fiets naast het dak gooien...
Dakdekkers humor:
Gooi eerst al die fietsen maar van het dak af.

Mijn humor:
Hhahahahahaahahahahahaahahahaha x 5000UN MEISKE VURTLT


Ik ging achterover liggen, ik wist wat hij wilde.... ik wist wat hij ging doen. Ik wou dat hij het niet deed.. het was de eerste keer. Zijn handen bewogen zich langzaam naar de plaats... ik hield mijn ogen stijf dicht en hield mij adem in en wachtte. Hij zei: "kan het iets wijder, zo lukt het nooit". De tranen sprongen in mijn ogen, ik kreunde zachtjes maar hij zei: "rustig, ontspan je".... Ik stond op het punt om te gaan huilen, zo zeer deed het, zeker toen hij op en neer deed. Het duurde maar even... toen was het voorbij, een heerlijk gevoel... Hij was er uit... (klik op het plaatje)
DE NEIJE VAN MEK DUNNULDSHet is heel vaak dat ze bij Mc Donalds iets nieuws uitbrengen... maar als je de reclame op tv ziet moet je niet denken dat het de waarheid is... zo kwamen ze met 'n drie dubbele hamburger uit met sla, komkommer en saus... als je dat op tv zag dan moest je wel 'n "bakkus" hebben net als 'n nijlpaard want anders kreeg je dat ding niet in je mond... maar toen ik die ging kopen moest ik in mijn bakje zoeken in welk hoekje ze hem verstopt hadden... hahahahahaha... Klik op het plaatje voor de nieuwste, die vond ik op internet, is niet van mezelf. Hahahahaha ik vond hem wel lollig... hij is wel doorgebakken.
IK HAAW VAN GRPPEIk krijg elke dag wel honderd mailtjes, ik probeer ze wel te blokkeren maar dan sturen ze die weer van 'n andere plaats af, dus dat heeft weinig zin. Ik kijk ze bijna nooit en flikker ze meteen in de vuilnisbak. Maar nu kreeg ik wel 'n mailtje waar ik bij moest lachen... dat rechtse plaatje kreeg ik en ik denk, laat ik daar even op reageren. Nee niet dat ik rare dingen doe maar gewoon voor de fun. Dus ik stuur 'n foto terug, plaatje links en schrijf erbij. Ik heb geen interesse in 'n ondeugend contact maar ik heb voor die dame nog wel 'n bakje met lollie's staan, die mag ze wel op komen halen, Orionstraat 41, hahahahahahaha... Nee beste vrienden, "ik heppur nog niks van geheurd".... ik dacht wel als "himmelsen boy", toen ik het las... hete vrouwen.... zou die uit de "hel" komen... hahahahaha.
BORDJUS DIE WR ZIJNSoms dan zetten dit soort dingen je wel aan het denken.... van die muggen dat begrijpt iedereen wel. Maar als ik soms over de straat loop dan moet ik ook wel 'ns denken aan bordje n, hahahahah toch? "ik denk gellie tog k wel us, nie dan"?....
UNNE PUUZULDit keer 'n moeilijk vraag... wie kan mij vinden? oplossingen naar info@himmels.nl Onder de goede antwoorden verloot ik 'n plastic doosje waar je 'n cd in kunt doen, 'n leeg cd-doosje dus.. hahahahaha
IN DE CORONATIJDPremier Rutte heeft het gezegd, werk zoveel mogelijk thuis... nu kunnen bouwvakkers dat niet gemakkelijk... metselaars kunnen dat gewoon niet maar "upurluij" kunnen dat wel. Deze man staat van huis uit "spesie" te draaien... kan niet? jawel, de techniek staat voor niks... hahahahaha
LACHE IS GEZOOND, LES IN LACHE

Helaas zal lachen geen ziektes kunnen genezen, maar helpt het wel bij een gezondere leefstijl. Vind je van jezelf dat je te weinig lacht of zou je meer willen lachen? Dan kun je dit jezelf aanleren met de volgende tips. Ik hou wel van lachen dat weten jullie wel en ik zie het leven ook altijd door 'n lachbrilletje... natuurlijk zijn er veel serieuze dingen maar die kan je ook 'n beetje "losser" zien.. anders bekijken bedoel ik. Neem je leven wat minder serieus en lach eens om jezelf of om je eigen "fouten". Lach gewoon flink als je in gezelschap van anderen bent. Lachen werkt aanstekelijk en samen lachen werkt beter dan alleen. Lach ook met andere mensen mee, waarschijnlijk krijg je samen de slappe lach. Zorg voor mensen om je heen waarmee je kunt lachen of waarvan jij vindt dat ze humor hebben. Train het lachen aan het begin van de dag door een glimlach op je gezicht te zetten, ook al is het geen spontane glimlach, ga voor de spiegel staan en bekijk je gezicht, meestal is dat al lachwekkend, hahahaha. Begin anders met 'n gemaakte lach. Dit is vaak zo lachwekkend dat je waarschijnlijk echt in de lach schiet. Wanneer je dit vaker doet, zal je gevoel voor humor, die misschien wel naar de achtergrond was verdwenen, meer naar boven komen. Je zal mentaal meer ontspannen worden en je gezichtsuitdrukking zal een stuk vriendelijker zijn. De stap naar een spontane lach ligt veel dichterbij. Zodra je spontaan kunt lachen, is de stap naar een natuurlijke en ongeremde lach, heel klein. Je moet het echt 'ns proberen want het werkt echt. "As ge zoveul laacht as ikke dan kan ut wel zijn dddege dur un lillekur gezeecht van kriet, gelukkig is d bij mij nie gebeurd".... Hahahaha, des al lache...
OVUR UT TEEr zijn van die televisieprogramma's die brengen altijd wat nieuws over eten. Ik moet er vaak om lachen want als je die dingen klaar moet maken thuis dan moet je wel 20 verschillende dingen in huis halen en dat niet alleen... dat zij het lekker vinden moeten ze zelf weten maar er zijn altijd wel 5 dingen bij die ik echt niet lust. Nee van mij mogen ze die dingen schappen van de beeldbuis. Tegenwoordig komen ze wel met iets nieuws over de groente die ze vergeten zijn door de jaren heen.JUINIn Nederland was ergens 'n wagen met uien omgevallen, de opruimers die waren ingeschakeld stonden er bij te "schruwwe", hahaha, zo erg was het nu toch ook weer niet... hahahahahhaaGEZOONDHallo, ik ben Peer Welten, ik heb dat plaatje hier neer gezet en ik moest er mee lachen. Gellie k?


UN NJ HUISEr was 'n man die best 'n goed inkomen had... ook zijn vrouw had 'n goeie baan en ze hadden besloten om 'n nieuwe woning te laten bouwen... er waren al meer mensen die dat hadden in die wijk. Toen het huis klaar was en de aannemer samen met de eigenaar het huis gingen opleveren werd de hele woning bekeken... toen ze buiten kwamen zei de eigenaar... meneer de aannemer ik denk dat je wat vergeten bent... Zo zei de aannemer, mijn personeel werkt heel goed en ook mijn onderaanemenrs leveren voortreffelijk werk. Toen nam de eigenaar hem mee naar het toilet. Klik op het plaatje boven wat hij te zien kreeg...KNDE GUM NOG?Ken je hem nog... ja ik weet het, je moet wel bij de oudere behoren om deze Tally Savales, oftewel "Kojac" te kennen van vroeger. Ik keek er vaak naar... op de televisie en ik heb wel ooit gedacht dat ik zo iet ook wel zou hebben willen doen. Wie Kojac was? Ik zal het even uitleggen voor de jongeren. Aristotelis Savalas, geboren op 21 januari 1922 en overleden op 22 januari 1994, was een Amerikaanse acteur en zanger wiens carrire vier decennia omvatte. Bekend om zijn kale hoofd en diepe, resonerende stem, hij misschien het best bekend voor het spelen van luitenant Theo Kojak in de misdaaddramaserie Kojak 1973 tot 1978 nu dus zo'n 42 jaar geleden. Als je de misdaadserie Kojac keek dan liep hij meestal rond met 'n lolly in de mond, dat was zijn kenmerk en hij had 'n kaal hoofd, iets wat in die tijd nog heel speciaal was. Nu wil ik dat ook gaan doen, ik wil op Theo lijken, dus moet ik dat ook doen zoals Theo... het resultaat is verbluffend, kijk maar, klik op het plaatje...
WE MUGGE OONDERHAND NIKS MERIk kijk graag sport... wie? gij Peer? Jaja ikke en dan heeft tennis, voetbal en snooker mijn voorkeur. De laatste tijd zie ik mensen voor de voetbalwedstrijd op n knie zitten om de donkere mensen 'n hart onder de riem te steken. Black lives matter: Zwarte levens zijn belangrijk. Maar ik zie ook dat er nog steeds van die gladjanussen zijn die denken dat zwarte Piet niet meer kan omdat vele, heel vele jaren geleden slavernij bestond. Mensen die niet weten waarom die Piet zwart is, dat zwarte Piet zwart is geworden door steeds door de schoorsten de kadootjes te brengen voor de kinderen. Maar wat heeft snooker er mee te maken Peer?? Nu is het fijne bij snooker dat ze dat niet kunnen verbieden. Waarom niet Peer?? Nou bij snooker is de zwarte bal op de tafel het hoogste in waarde en de witte bal moet elke keer het meeste werk doen. Zijn ze nu eindelijk 'n keer tevreden die zeurpieten????
NG MOI MPKE

Carlijn is alleen thuis. Plotseling gaat de telefoon en Carlijn neemt op. Een stem zegt: "Ik ben de man met de bloedende hand en ik sta drie straten van je verwijderd". Carlijn wordt bang en legt de telefoon snel neer. Even later gaat de telefoon weer. Zij hoort dezelfde stem zeggen: "Ik ben de man met de bloedende hand en ik sta twee straten van je verwijderd". Carlijn hangt weer gauw op. Een paar minuten later gaat de telefoon weer. Carlijn durft eerst niet op te nemen, maar doet het dan toch. Weer hoort ze dezelfde stem die zegt: "Ik ben de man met de bloedende hand en ik sta een straat van je verwijderd". Carlijn legt weer neer en besluit de rest van de dag de telefoon niet meer op te nemen. Dan gaat de deurbel. Carlijn doet open en ziet een man staan die zegt: "Ik ben de man met de bloedende hand. Mag ik een pleister?"... hahahahaha eng h?
UNNE MOP EN OH Z WOR

Een man is gestorven en gaat naar de hemel. Zodra hij voor de Poort staat, ziet hij ineens allemaal gigantische klokken achter Petrus staan. Hij vraagt: "Wat doen al die klokken hier in hemelsnaam??" Petrus antwoordt: "Dat zijn de zogenaamde "Leugen-klokken". Iedereen op aarde heeft er eentje. Elke keer dat je liegt, verschuiven de wijzers." Aha, zegt de man, "en die klok daar die staat op 0.00 uur. Petrus kijkt welke hij bedoelt. "Dat is die van Moeder Teresa. De wijzers zijn nooit verschoven, want ze heeft nog nooit gelogen". De man staat er versteld van. "En van wie is die klok", Petrus zegt: "Dat is de klok van Abraham Lincoln. De wijzers zijn twee keer verschoven, want hij heeft in zijn leven slechts twee keer gelogen". De man krabt eens aan zijn kin en denkt goed na. "Waar hangt de klok van Mark Rutte??". Zegt Petrus: "Die hangt in mijn kantoor. Ik gebruik hem als ventilator".... Hahahahahaha.
IK DOEW UM WEGWij hebben geen kleine kinderen meer stond er in de advertentie, daarom doen we hem weg, we verkopen hem. Het is 'n lekkere stevige schommel en zeer nuttig nu Asten en Someren kermis niet doorgaan. Het fijne van deze schommel is dat hij niet veel plaats beslaat zoals je ziet... hahahahaha... "des lagge"...
PTREEJEDe "stevige mannen" hadden weer besloten om op te gaan treden, prima dacht ik en ik wist dat ze nog 'n vierde man zochten... iemand die paste in het geheel en ik had me toen opgegeven. Helaas gaat het niet door... ik ben gewoon niet dik genoeg en ze zeiden dat ik er minstens 100 kilo bij moest hebben. Ik zei dat ik dat niet ging doen... ik ben aan het lijnen en afgelopen 14 dagen weer 2 kilo kwijtgeraakt en ik ben ook nog jarig geweest... en dat ging me de laatste week goed af, dus laat ik het hier bij. Ze wilde wel even met me op de foto.
VURMISTEven 'n oproep aan al mijn vrienden, hoeven niet alleen mensen uit d'n Himmel te zijn, mogen ook mensen zijn die van buitenaf komen. Willen jullie allemaal uitkijken want onze "grasmaaier" is vermist. Hij heeft de hele week netjes het gras bij ons kortgehouden maar sinds zaterdagmiddag is hij verdwenen. We hebben al navraag gedaan in de buurt en ze hebben hem het laatst gezien op het kleine grasveldje van onze overburen waar hij ook wat baantjes heeft getrokken, maar daar was hij inmiddels ook weer verdwenen... zijn naam is "sjors de kortwiekur". We missen hem heel erg. Mocht iemand iets weten mail me dan: info@himmels.nl
UN VROAGSKE
Maar nu mijn vraag: "Wat denk je van de Maagdeneilanden?" Denk goed na, klik op het plaatje voor het antwoord.DUR UT CORONA
Door alle regels raak je ook wel 'ns van slag...Z MER WAik vein ze wel lollig en leuk.OVUR VROUWVOLLUK
Deze plaatjes zijn op zich al leuk maar als ik er wat bij schrijf is het om te lachen... Linkerplaatje: Nou juffrouw, als ik ze met mijn handen behandel met desinfecterende zeep dan mogen die er ook wel uit... Rechterplaatje: Als juffrouw de Vent er vroeger zo bij had gelopen dan was ik denk ik ook wel graag naar school gegaan... hahahahahhahahahahahahahahhahahaahha.
MEKKELUK RADSULKEZo af er toe komen er op internet best wel moeilijk raadsels voorbij. Ik doe er af en toe wel aan mee maar bij dit raadsel dacht ik meteen: "d is tog hil hendig, d wit tog iedureen". Voor de mensen die het niet weten geef ik hier even de uitslag: 12 pingpongballen moet die eten want 17 rooie kolen gedeeld door 200 schuppen zand is 1247 pingpongballen en die delen door drie maaltijden is 12... simpel toch?
WA DDDEGE ZIET

Toen ik naar het linker plaatje keek, zeg ik hetzelfde als de meeste mannen... ik denk jullie ook... maar probeer het rechter plaatje eens... zie je nog hetzelfde? eerlijk zeggen.. jaja, je ziet het nog... Klik nu op een van de foto's... als je nog hetzelfde ziet, dan weet ik het ook niet meer want je ziet nu toch duidelijk iets anders. hahaha.
VURSCHIL MOETUR ZIJNen verschil is er ook...ZUUKPLATJEWat zijn dit voor beesten? Ik heb het wat moeilijker gemaakt... denk goed na, ik weet dat het niet makkelijk is... Als je er niet uitkomt klik op het plaatje voor de uitslag.
UT VIRUS ZIT OVERAL
"mer ge moet ut nie uitdage"...MOI TOG?? WIE? IKKE !!!Eigenlijk is het niet om te lachen maar de waarheid als 'n koe... links Chantal Janssen, waarvan ze zeggen dat het 'n beauty is, hier met slechts 'n heel klein beetje make-up op en rechts Peer Welten waarvan iedereen zegt dat hij er geweldig uit ziet... hahaha en zonder make-up... doei. Duidelijker kan toch niet.
IK HEB ZE WIR KLOAR
Misschien vinden jullie het niet om te lachen maar ik wel... ik heb ze eindelijk klaar... zaterdag moeste we de klok verzetten en nu is het dinsdag en nu heb ik ze eindelijk klaar. Ik heb de tijdweer goed staan. Hahaha, ik hoop dat jullie er niet zoveel werk mee hebben gehad. Zal wel niet... Trouwens ik moet ook nog wat vertellen over ons wc. Hahahahah jaja dat is gek h, maar klik maar op het plaatje boven dan zie je dat ik deze week ook nog: "de weecee vursiert heb".... och je moet wat in deze vervelende tijd.
UNNUN TWLING
Wittege w hier bij stoan.... Toontje, hier links, moest heel hard lachen.... zijn moeder kon haar tweeling niet uit elkaar houden, en i.p.v. Toontje en Bertje allebei eten te geven, gaf ze Toontje twee keer eten en Bertje kreeg niks... Tja "en ditte kriedege dan"....
OVURT CORONA
Ik hou er niet van om over het virus grappen te maken omdat er mensenlevens mee gemoeid zijn en daar moet je de spot niet mee drijven. Maar we moeten ook nog wel 'n beetje lol hebben in het leven ook al is dit 'n zeer ernstige zaak. Ik heb hier twee grappen die wel iets te maken hebben met het gebeuren van nu maar het gaat over het hamsteren van wc-papier... dat is heel wat anders. Ik vond ze wel leuk.
IK WEET NIE WATTUR GEBEURD IS...


Ik hoef jullie niet te vertellen dat ik bijna altijd lol heb in het leven. Ik denk altijd, je moet het nemen zoals het is en ik probeer altijd de lollige kant van iets in te zien al valt dat niet altijd mee... ik probeer van mijn leven iets gezelligs te maken. Dat doe ik met mijn liedjes in dialect die altijd wel ergens over gaan en meestal humor vol getint zijn. Maar ook maak ik soms videootjes of foto's waar de humor van af druipt. Tenminste, zo wil ik ze altijd over laten komen. Als er bij ons iemand 'n feestje geeft probeer ik er op mijn manier aan mee te werken door iets leuks in elkaar te "flatsen", waar de mensen om moeten lachen, ik hou van lachende mensen. Ook op deze website probeer ik de dingen positief over te brengen... dingen uit d'n Himmel met 'n vleugje lach hier neer te zetten... zo zit ik nu eenmaal in elkaar, alhoewel... soms heb ik dingen die me niet aanstaan, mensen die de zaak belazzeren en bezei.... waar ik dan lekker tegenaan schop... ik kan n.l. niet tegen onrecht. Ik kan b.v. niet omgaan met wat onze regering doet... de rijken voortrekken tegenover de werkmensen etc. Ik denk dat in de genen zit want ik denk dat wij Weltens dat hebben van onze vader die daar ook niet tegen kon en tegenaan schopte. Maar nu naar het fotootje... dat is weer gewoon om te lachen en wat het onderschrift betreft? Lees dit: "ik weet k nie watter gebeurd is tussen die juffrouw van vroegur en mij"... Ik weet trouwens ook wel waar jullie het eerste naar keken... dat deed ik ook en waarschijnlijk van iets te kort bij... hahahahaha.


IK VN UM WEL LOLLIG

UN RDSULKE


De carnaval zit er weer op, ik hoop dat iedereen weer nuchter is en daarom ga ik 'ns kijken hoever jullie zijn met het verwerken van de alcohol uit je lijf... hoe goed je hersenen weer kunnen werken. Let op, hier komt mijn raadseltje... eerst proberen het op te lossen en dan pas op het plaatje klikken om de uitslag te weten.

IK LAG IN UNNEN DEUK
Sorrie mer ik kwam hst nie mer bij...
NET OVUR DE GRENS IN BELGIEJE
Vandaag zijn in Belgie in de provincie Vlaanderen 22 fietsers vermist... De politie doet onderzoek maar weet niet wat er kan zijn gebeurd...
UNNE KLENNE
De melk is heel anders als vroeger... toch verkochten ze vroeger ook al gestereliseerde melk... ik ken de flessen nog van vroeger... de gewone melk zat ik "dikbuiken" en striel die liep boven taps bij... zoiets als de flessen op dit plaatje... wel grappig dit.
GELD ANPASSE
Beste Himmelse vrienden, hierboven zie je twee afbeeldingen van 'n gedeelte van 'n briefje van 50 euro. Jullie weten dat per 1 februari het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de E.U. zitten. Maar ze staan nog op de briefjes van vijftig euro en die zijn niet meer geldig zoals je misschien wel weet. Nu zijn er mensen die denken dat de briefjes waar 'n kruis door die landen is gezet nog geldig zijn maar dat is niet zo. Ze zijn niet geldig als die landen er nog op staan... dat is het linker plaatje. Ik kan jullie briefjes van 50 weer geldig maken door Engeland, Schotland, Wales en Noord Ierland van de geldbriefjes weg te halen, ik heb daar 'n apparaat voor uitgevonden, rechts zie je het resultaat... Voor elk briefje wat ik moet doen vraag ik 25 euro, bij 10 of meer 20 euro per briefje... Laat dit aan niemand anders weten als aan Himmelse mensen en Himmelse vrienden want ik weet niet of het eigenlijk wel mag. "ut kst un bietje mer dan heddege k wa, nie dan, andurs heddege niks"... hahahaha.
GOEI MENSE DIE UIT DUN HIMMEL


LZE, KIEKE EN NIE NOADENKEVerder zonder woorden
NOG MEER ZEVUR, MER TOG
Facebook is eigenlijk het nest van "list en bedrog", je kan erop zetten wat je wil maar de meeste dingen, 98%, is waardeloze onzin... meisjes zetten er foto's op van zichzelf, hoe mooi ze er wel niet uit zien terwijl de foto door de Photoshop is getrokken. Mannen en jongens geven aan wat ze zoal niet kunnen en doen stoer terwijl ze janken in het ziekenhuis als er bloed afgenomen moet worden. Ze laten foto's zien van de landen waarvan ze laten weten dat ze er op vakantie zijn terwijl ze op camping "duivenkot" op 'm camping liggen met 'n lekkende puptent. Nee het is er niks op "feesboek". Maar ik zag dit ook voorbij komen. Wel zowat allemaal nieuwe namen... 'n paar oudjes stonden er maar tussen, Wim en Albert, en toen dacht ik... potverdorrie, gelukkig staat "Peer" er niet bij want dat zou 'n ramp betekenen want 15 kilo bij wat ik nu weeg? Dat zou 'n record betekenen. Pff, ik sta er gelukkig niet bij. Peer maar jij geloofde er toch ook niet in, in je feesboek? Nee nee, d klopt k.... SOMS... hahahaha
EN DAN DIZZEN ONZIN
Ik moet er steeds mee lachen als ik die papieren weer in de bus krijg en ik denk jullie ook wel. Ik zag dat de Staatsloterij en de Bankgiroloterij weer grote prijzen hadden... die gooien werkelijk met miljoenen... en die mensen die dat aanprijzen op tv? Nee denk maar niet dat die 'n lot gaan kopen. Trouwens de Postcodeloterij maakte er iets geweldigs van, die hebben op nieuwjaarsdag de postcode kanjer van 54 euro... hahahaha. Een ding is zeker... klik maar op het plaatje...
DIE MAKT MINNE PI.... NIE LAUW.Peer gij waart vruuger toch oer sterrik? Neeje neeje, ik heb me vroeger wat klappen gehad. Maar ik heb Rico Verhoeven uitgenodig op ons Tntje Moas Pleintje en hij kwam ook nog... en je weet hoe Rico kan kijken... hier ook weer maar ik zei al tegen hem... "hier p ut Himmels pleintje makte gij minnen pi... nie lauw"... Toen zijn we samen koffie gaan drinken want ik moet eerlijk zeggen, 'Ik ha uttur nie z vaast p"..
UNNEN TIP VUR ALLIEHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAUNNE KEER STOM DOEWAls je soms ziet hoe onze regering van die stomme dingen doen en stom, stommer, het stomst zijn, dan mag ik ook wel 'n keer stom doen maar dan bewust iets stoms. Oh wacht... die van de regering doen ook bewust iets stoms... "zitte we in ut zelfde schuitje toch"?
WIR TRUG, TRUG NOA DE 100Als het aan de regering ligt gaan we terug naar de 100 op de snelweg, van 130 naar 100. Ik snap er geen jota van waar die mee bezig zijn. Ik rij nooit harder als 100 dus voor mij veranderd er niks. Ik ben zowiezo 'n voorstander van 100, niet voor het groen want ik geloof van die berekeningen geen ene sikkepitje, maar voor mij mag het rustig wat minder zodat er minder ongelukken gebeuren op de snelweg want dat is gewoon te gek. Dit plaatje vond ik wel leuk bedacht... hahhahahahaha. "ovurdrivve is ut wel".KERSMUSKerstmis zit er weer aan te komen maar ik heb met dit plaatje 'n antwoord op de vraag, "waarom eten wij met kerstmis zo vaak kalkoen?" Het antwoord is eigenlijk maar gemakkelijk want iedereen op het plaatje kijkt hier al naar de kalkoen nadat hij iets had gezegd. Het waren maar twee woorden, en vanaf die tijd lagen met kerstmis de kalkoenen voortaan in de pan. Welke woorden? Heel makkelijk, hij zei: "wanne lillekurt". En daar is voor de kalkoen het getrut begonnen want ze gooie hem meteen in de pan. Zo zie je maar dat niet alleen Eva en met het plukken en opeten van 'n appel niet alleen 'n stempel heeft gedrukt op de mensheid en wat er mee samenhing.
SPSJAAL VUR ALLIE
Wanneer je spreekt over de regeringsleiders op de hele wereld, dan krijg je vaak 'n brok in je keel... nu ook heb ik dat ook weer... ik zeg dan altijd... "ut word wir zwart vur min oge"... vandaar het zwarte plaatje. Als je daar op drukt dan krijg je toch nog te zien welke regeringsleiders wel goed zijn... "veul kiekgenot".
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHA, GE BLIET LACHE

Ik zal ow nog us unne schne mop vurtelle. 'n jong meisje, klein en blond komt thuis van school, ze loopt naar haar moeder en zegt: moeder ik heb zo iets raars meegemaakt... vandaag moesten we tellen op school en de andere meisjes konden maar tot 5 tellen maar luister naar mij, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Dat is toch heel goed h? Jazeker lieverd zegt de moeder. Is dat omdat ik blond ben mama? Jazeker meid, dat komt omdat je blond bent. De volgende dag komt ze weer thuis en roept haar moeder, Mamavandaag hebben we het alfabet geleerd op school en geen enkel meisje kwam verder als de E en luister 'ns naar mij... A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L. Dat is toch wel goed van mij h moeder? Jazeker lievers, heel flink. Is dat omdat ik blond ben mama? Jazeker komt dat omdat je blond bent. Maar 'n dag later komt ze huilend thuis van school en gaat haar mama snikkend om de schouder hangen... Mama vandaag hadden we zwemmen en geen van de andere meisjes had borsten, maar kijk 'ns naar mij... Ze opend haar blouse en toont haar indrukwekkende D-cups. Is dat mama omdat ik blond ben? Wel nee meisje dat komt omdat je 25 bent... hahahhahahhahahahahahahahahahhaha
ZE BLIEVE GOE

NIE KOPE GE BNT GEWARSCHAWDJa ik benner k ingetrapt... ik heb er ook eentje gekocht. Moet je niet doen, de dame ligt er heel tevreden en vredig bij en het lijkt dat ze heel blij is met deze "uitkomst" in haar neus. Je krijgt meer lucht en je snurkt niet meer, daar is het apparaatje voor. Dat kan kloppen maar mijn kussen zat al voor de derde dag helemaal "onder de snot"... hahahaha, ik denk dat je beter kan snurken.
NET GEKCHTIk denk dat jullie het plaatje hieronder ook wel al hebben gezien, het grapje wat ik uithaalde met Bergopwaarts. De plaat heb ik inmiddels uit de tuin gehaald maar misschien verkoop ik het huis toch nog wel van Orionstraat 41... hahahhahahaha. Mocht het zijn dat het me lukt en ik moet met spoed het huis verlaten dan heb ik voor 'n paar euro al 'n optie klaar. Ik heb ik Italie 'n huis gekocht... "tistur mer kln mer ut g wel"... De gordijnen hangen al in de kamer, en geen last van de buren... hahahahhaha...
DE LSTE WARSCHUWWINGIk had de plaat van te koop in m'n tuin gezet en het liep storm... echts waar, ik had binnen drie dagen al 12 kopers, gegadigden die het huis wilde hebben... Wat ik er voor vroeg? 6000 euro. Zo weinig Peer? Ja kijk, het huis is niet van mij en al wat ik er voor vang is meegenomen. Maar nu heb ik van Berg Opwaarts bericht gekregen dat ik die plaat weg moet halen en dat het de laatste waarschuwing is. Hahahahahha die van de woningstichting kunnen ook niet tegen 'n grapje.
WIR ONGEDIERTETwee jaar geleden stikte het bij ons achter het huis van de slakken, vorig jaar hadden we last van muggen en van mieren en gelukkig hadden we dit jaar eigenlijk nergen last van... zelfs de bijen bleven maar eventjes, waren niet vervelend en vlogen snel weer weg. Ik denk zo dat is nog 'ns mazzel... potverdorrie hebben ik last van dit ongedierte... en nu hoor ik jullie al zeggen... kom op Peer "ut zijn ur mer twee", ja klopt "mer ik heb nie znne groten tuin hoor, weinig plats vur mij naw, kan hst nie mer zitte"... hahaha.
TIS NIE GAUW GOE

Zitten we thuis in de tuin... het is bloed en bloed heet... dus ik denk weet je wat? Ik ga lekker 'n ijsje pakken en niet alleen voor me zelf, ik zal er ons lieve hondje ook eentje geven... Ik pak er dus eentje voor mezelf, zo'n lekkere met drie verschillende soorten chocolade en met nootjes... natuurlijk pak ik de spuitbus met slagroom er bij want ik wil hem lekker koud maar ook extra lekker. Ik pak voor de hond 'n heerlijk waterijsje want ik vind dat hij dat ook wel verdiend heeft en hij zal die wel lekker vinden... als ik weer zit komt de hond naar me toegelopen en toen hij zag wat ik voor mezelf had gepakt en wat hij kreeg... toen keek hij me aan op de manier zoals op de foto... en als hij zo kijkt dan kun je hem beter geven wat hij wil anders heb je nog maar n hand over. Meneertje lust geen waterijsje maar wil 'n cornetto... "ut moet toch nie gekker worre m die heund"... hahahahaha
OF IS UT NIE UM TE LACHE?Dit klopt als 'n zwerende vinger... we zijn in principe allemaal gelijk... alleen wij houden er niet veel aan over want wij pikken gewoon alles. Hahahahahahhahaaha.GE MUTTUR AL INIn Belgie is 'n nieuw pretpark geopend want ze hadden dat maanden geleden al bekend gemaakt en je kunt overal gewoon in en ook nog gratis. Deze is nog niet helemaal klaar maar ze hebben gezegd dat je er gewoon in mag... maar wel op eigen risico. "z zijn die Belgu.. nie zeuren, gewoon dur in"... hahahaOVER HUISGENOTENIk zeg tegen onze hond: "heb je doruske de kat gezien"?... zegt de hond, "welke kat"?


TJA, WA MOETEGE HIER BIJ ZETTE?Wij zijn twee vrienden, jij en ik..... twee dikke (tenminste ikke wel) vrienden, jij en ik...


EN WA DOEDEGE AS UT HEET WEER IS?Ge moet al wa. toch?SPRKE IS ZILLEVUR, ZWIEGE IS GAWD


Een man en zijn vrouw hadden wat probleempjes en besloten elkaar dood te zwijgen. Plotseling realiseerde de man dat hij zijn vrouw de volgende dag nodig had om hem om 5.00 uur wakker te maken voor een vroege zakenvlucht. Hij wilde echter niet de eerste zijn die de stilte zou doorbreken (en dus zou verliezen). Hij schreef daarom op een stukje papier: "Maak me alsjeblieft om 5.00 uur wakker". Hij legde het papiertje op een plek waarvan hij zeker wist dat zijn vrouw het zou vinden. De volgende ochtend werd de man wakker en kwam tot de ontdekking dat het al 9.00 uur was en dat hij dus zijn vlucht gemist had. Hij was woedend en stond op het punt om op zoek te gaan naar zijn vrouw om er achter te komen waarom ze hem niet had gewekt. Ineens zag hij een papiertje bij het bed liggen. Daarop stond: "Wakker worden, het is vijf uur".
HOEZO TE LAAT, IK NOG NIKS GEDOA OF GEZI

GOE ONTHAAWE, WIJTUR NIKSDit is echt de waarheid als 'n koe... "of wittege nie wa d is?"ZO MER WA


Een psycholoog organiseert voor het eerst een nieuwe groepstherapie en verteld ook dat hij aan de moeders kan zien hoe hun kind heet. De therapie is voor moeders en kinderen. De psycholoog zegt dat bijna iedereen zijn genoemd naar de dingen waar de moeder vaak aan verslaafd is of daaraan de naam te danken heeft. De psycholoog kijkt de eerste moeder aan, en zegt: Jij bent verslaafd aan zoetigheid, dus je hebt je kind Candy genoemd. Die vent was zeker helderziende want haar kind heet ook Cangy. Dan kijkt de psycholoog de tweede moeder aan: Jij bent geobsedeerd met geld, en daarom heb je je kind Dollar genoemd. Ook dat klopte. De derde moeder grijpt haar zoon en zegt: Kom op Dickie, we gaan! naar huis.


hahhahahahahahaahahahahahhahahaahahahaha
GIN HELS ANGELS MERZoals je weet is de Motorclub Hell's Angels verboden en moeten ze alles wat ze hebben gebouwd afbreken. Naar ik heb vernomen is er nu ook 'n inval gedaan bij de Rollaterclub "de Rollator Bandito's", in Zuid Limburg. Het schijnt dat de politie veel spullen in beslag heeft genomen zoals kunsgebitten en andere bijtwapens en ook slag wapens waaronden veel wandelstokken. In de keuken vond men ook diverse soorten aardappelschilmesjes. Bij sommige vrouwen vond men ook 10 tot 15 euro aan contant geld.
VROAGSTUKSKEOver het songfestival zullen we het 'n andere keer wel weer hebben maar nu zag ik dit vraagstuk op facebook voorbij komen en ik heb er aan meegedaan: Noem een ding waar je geboorteplaats om bekend staat. En voor mij als Astenaar was dat niet moeilijk... ik schreef eronder "klokken" en dan weet iedereen wel dat het om Asten gaat. Ik zag ook al iemand schrijven: "handvaten aan de gordijnen" en dat is natuurlijk Liessel, bekend om hun nieuwsgierigheid.. Maar ook iemand schreef het bovenstaande: "gereedschap waar nooit mee is gewerkt". Dan weet je het wel toch? Anders klik maar op het plaatje.
HEDDUT SONGFESTIVAL GEZIEJ?

Nou nou zeg, het was weer genieten. Het is toch verschrikkelijk dat ik iets over het songfestival moet schrijven maar onder moet brengen in de map "lachen". Potverdorrie wat 'n afgang... kom op zeg, dit is toch geen songfestival meer... ik heb niet alles gezien want het was mij te gortig maar die ik zag zongen in ieder geval vals, als je de uitvoeringen tenminste nog onder de noemer "zingen" kunt vermelden. Wat 'n schandalige vertoning... en als Nederland slim is trekken ze hun kandidaat nu nog terug want met zo'n stelletje "blrverrekus" daar wil je toch niet tussenstaan. Kom op zeg. Ik weet niet wat het ergste was: die vreselijke presentators, die horroracts of het feit dat niemand dit nog series kan nemen. Dit was echt 'n demonstratie van prutswerk, wansmaak en verzieking van het woord songfestival. Je ziet gewoon de wereld voor je ogen vergaan. Of ik Donderdag kijk? Tuurlijk niet, daar ga je je avond toch niet aan verprutsen en gelukkig is er tennis vanuit Rome en Darten. Songfestival? Zelfs de Spelbrekers uit 1962 zouden in deze tijd nog honderd keer beter zijn als wat we nu voorgeschoteld krijgen. Klik maar op het plaatje... Het liedje van het songfestival uit 1961 heet "klei-ne kokette Katinka", wij zeiden altijd "bak-me kroketjes Katinka".
GLASHART TOCH? MER WEL LACHEverder geen commentaar.... hahahahhahahahahahahhahahahahahahahaDENK AN WWE MEDEMENS"dr zijn gin woorde vur nddig".... hahahhahahahaINNE KEER PER JOAR UN GOEIJ DAAD DOEWEen goeie bekende van mij die vertelde mij dat hij voor dit jaar weer zijn jaarlijkse goeie daad had gedaan: 'n "familie" Afrikaantjes onderdak geboden.... "die is toch echt goe bizzig" dacht ik nog, maar de foto had hij er niet bij laten zien.
PSSE EN DUBBUL FUNMaxima die geen koninginnesoep lust, is wel grappig, Een KNO-arts die je bij de neus neemt, is wel grappig.
Een treinmachinist die het spoor bijster is, das grappig, Met een steelpan de winkel uitlopen zonder te betalen, dat is ook grappig. Een blinde een klap geven en zeggen: "die zag je niet aankomen, he?", is best wel grappig, Een dove een klap geven en zeggen: "wie niet horen wil moet voelen.", is toch ook grappig. Applaus krijgen van klapschaatsen, is nooit grappig, Een houten been gemaakt van kreupelhout, is grappig.
DUN INNE IS DITTE EN DUN ANDERE IS DETTEEen goeie verstaander heeft maar 'n half woord nodig...OVUR HEUNDWaar of niet waar???HULLUP GEVROAGDNu heb ik wel wat hulp nodig van mensen die er verstand van hebben... Ik lig hier in mijn bed en heb 'n tijd geleden wat plantjes gezet voor m'n bed, als het goed is tomatenplantjes maar nu staan ze al maanden en ik groei zo langzaam aan "mun bed uit" en nog steeds is er nog niet n enkele tomaat aan gekomen... Kan iemand me helpen wat, er mee moet? En er hangt me toch 'n rare lucht en dat blijft gewoon ook al zet ik dagen lang de raam open... Anders ga ik de gemeente vragen wat ik er mee moet... hahahahaha, die zullen denk ik ook wel lachen, tomaten op de slaapkamer.
UN GEVAL UIT DUN HIMMEL

Ik zal je 'ns 'n verhaal vertellen wat echt is gebeurd... achteraf gezien is het ontzettend grappig. Zoals je weet waren wij vroeger als "joong mennekus" geen lieverdjes. Ook wij haalden wel vaak wel streken uit... zo hebben we ooit in 't Liender 'm sloot afgedamd zodat het water en de troep die van Turrup af kwam niet meer verder kon en op hoopte tot de sloten tot de rand toe vol stonden en de rotzooi uit het dorp, het riool niet verder kon. Ooit hebben we van 'n boer op Voordeldonk alle kippen losgelaten... nee koeien dat durfde we niet, hahahahha. Maar nu de grap die we uit haalde... Ik was denk ik 'n jaar of tien en ik wilde graag 'ns bij iemand belletje trekken, 'n bezigheid die we nu zowat niet meer kennen. Al die "Leuke" dingen zijn uitgestorven, kinderen hebben andere dingen te doen zoals kinderen treiteren via de mobiel. Ik wilde belletje trekken bij Marinus Engelen die woonde op huisnummer 40. Maar de bel bij Marinus zijn huis was zo hoog dat ik er niet bij kon... Tegenover Marinus, hier links op de foto woonde Jan Bosch, op de foto rechts, en die liep toevallig buiten en zag dat ik niet bij de bel kon en hij dacht dat ik daar misschien moest zijn en bedacht om mij te helpen... ik springen om bij de bel te kunnen maar het lukte niet. Opeens stond Jan Bosch achter me tulde me op en zei... "daw mer p ut knpke"... ik wist niet wat me overkwam en drukte geschrokken op de bel... Hij zette me neer en zei... "dur zal zoo iemus komme menneke"... ik zeg.. "des nie de bedoeling" en ik zette het op 'n lopen... zo hard als ik kon en ik verstopte me bij ons op Himmel 57 achter 'n stoepje aan de voordeur... ik keek om het hoekje naar de woning van Marinus. Daar zag ik de twee "oudjes" buurten en hard lachen... Ja lachen is gezond... "mer min hartje bonkte as unne gek".... hahhahaha

NOG US VUR DE AJAX-VRIENDEIk wens iedereen heel veel sterkte.
SCHAAL VUR DE AMSTURDAMMURS
In Amsterdam, Rotterdam en Alkmaar hebben ze ons PSV vaak voor de gek gehouden maar ook dit jaar gaan we weer feesten want we worden op onze sokken kampioen van nederland. Dit plaatje had ik nog liggen, eerder ooit gemaakt en nu komt het goed van pas nadat 020 met 6-2 is verloren van 010 want dit zal de schaal worden die Ajax dit jaar gaat halen... geen schaal als landkampioen maar gewoon de streuf die ze krijgen toegestuurd vanuit 040. Kampioen van dromenland

SPREUKEN EN ZO...
Ik had even andere dingen te doen dus moet je het dit keer maar met deze plaatjes, uitspraken doen.. Ik kan niet altijd alles op tijd klaar hebben als ik ook nog met andere dingten bezig ben... hahahahahaha

OCH, GEWOON GRAPPIGWij hebben er geen moeite mee of iemand lesbiene od homo is maar in sommige landen is het niet mogelijk om "uit de kast te komen" want dan is je leven niet meer zeker. We maken er wel ooit grappen over en ik vind dat het ook moet kunnen... deze vond ik ook wel grappig.
AASTUSSE ERFENISIn Asten in Noord Brabant ligt rijke man op sterven, hij weet dat zijn einde nabij is... Aan zijn bed zit 'n verpleegster die hem in zijn laatste minuten moet verzorgen als het nodig is. Verder zitten er zijn twee zonen, zijn dochter en zijn vrouw Truus.

"Jantje, ik wil deddegij de huize in de Emmastroat kriet en Pirke, gij kriet de bedrijve p ut industrieterrein die veuran ligge, Mieke gij kriet de appartemente an de Julianastroat, die van bve de Midas en die tiggenover de Rabobank en min allerliefste vrouw, nimde gij alle huizen van de Appelwijk".

De verspleegster heeft het allemaal gehoord en is helemaal onder de indruk en sprakeloos en als de oude man er tussenuit knijpt zegt ze: "mevrouw, wat is uw man toch 'n hard werkende mens geweest, dat hij zoveel eigendommen heeft verworven!!". Waarop Truuske antwoord.... "Eigendommen?? Eigendommen??, diejes vuile miezurt h ut over zun krantewijk!"....


RAAR MER TOCH WR??

Een man wordt in bed betrapt met een jongere vrouw en dan moet hij natuurlijk wel iets bedenken maar dit excuus is waterdicht. Een vrouw komt op een dag vroeger thuis dan gewoonlijk. Ze ontdekt hoe haar echtgenoot haar met een jongere vrouw bedriegt. Geschokt en woedend schreeuwt ze: Jij miserabel zwijn, hoe kun je de moeder van je kinderen bedriegen die je altijd trouw is geweest. Ik wil onmiddellijk scheiden.. De man kijkt haar aan en zegt, "Als je me even de tijd geeft, kan ik alles uitleggen". Omdat ze nieuwsgierig was, zei ze: Nou oke ik luister maar het zullen de laatste woorden zijn die je ooit tegen mij hebt gezegd. Dus begon hij: Toen ik van kantoor naar mijn auto ging, zag ik deze vrouw, totaal uitgemergeld, smerig en slordig. Ze leek zo hulpeloos. Toen ze me vertelde dat ze vier dagen niets gegeten had, nam ik haar mee naar huis en heb noedels voor haar gemaakt, die jij gisteren niet meer wilde opeten omdat je niet wil bijkomen. In enkele seconden had ze ze allemaal opgegeten. Dan bood ik haar aan om een douche te nemen. Ondertussen gooide ik haar vuile kleren weg en gaf haar deze dure designjeans, die jij absoluut wilde kopen, maar nooit aangedaan hebt. Bovendien gaf ik haar het ondergoed dat ik voor je verjaardag kocht, maar nooit hebt aangetrokken omdat er mooiere dingen waren zoals je zei. En de sexy blouse, die mijn zus je voor Kerstmis gegeven had en die jij te bloot vindt, heb ik haar ook gegeven. En ten slotte ook nog die luxe laarzen die je niet wil dragen omdat een collega op je werk precies dezelfde heeft. Ja, op het einde was ze zo dankbaar voor mijn hulp. En toen ze dan in de deur stond om te vertrekken, vroeg ze me: "Is er misschien nog iets anders dat je vrouw niet meer gebruikt?"...... hahahaha...


OVUR GRUUNTUS
Soms zijn dingen over groenten en vruchten best wel om te lachen en zeker als je plaatjes vindt net als dit...


SNUW, SNUW EN NOF US SNUWHet is bijna altijd het zelfde liedje... het Zuiden is weer de klos... Heeft 'n een keertje gesneeuwd en wie krijgt weer de volle lading? Ja hoor, wij weer. "d wordt snuwruime dees wk". Of hebben ze het fout?GL HESJUSOok in ons land zijn de gele hesjes gesignaleerd. Twee pelotons ME worden er naar toe gestuurd en het leger houdt 'n bataljon soldaten paraat als het uit de hand mocht lopen. Ze zijn ook in overleg om etc. waterkanonnen in te zetten.... hahahahaha echt Nederlands toch?
PEKSKUS VAN SINTERKLSVanavond op 5 december is het weer pakjes avond... maar is Sinterklaas nog wel leuk? Het is allemaal begonnen met dat gedoe over zwarte Piet. Mijn kleinzoon zei dat hij met Sinterklaas niks hoeft te hebben maar dat hij met Kerst wel iets wil... ik zeg, het maakt mij niet uit maar ik dacht wel dat het sinterklaasfeest van ons van vroeger nu stil aan gaat verdwijnen... maar goed het maakt me niet zoveel meer uit... "Ut zal minnen tijd wel vort dure".... Of ik wel wat gevraagd heb aan de goedheiligman? Ja zeker want ik geloof nog in de Sint mt Zwarte Pieten en weet je wat op mijn verlanglijstje staat? Kijk mensen krijgen 'n nieuwe hartklep... anders 'n nieuwe heup... weer anderen 'n plastic knie... Ik vraag maar een ding: "Unnen neijen buik m de helft umvang van wattie naw is"... dus ik hoef eigelijk niks... ik lever wat in... hahahahahaha. Ik wacht het wel af... ik zie wel wat er nog is op donderdagmorgen 6 dec.
DARTEN EN Zverder zoonder woorde, "ditte z geng"ZMERWMijn naam is Bond, James Bond.... mijn naam is Russell, Jack Russell..... Ik doe het drie keer per dag.... Naw en?? "wa is dr z biezeunders an"??
KERSMUS-BLOES
Soms dan doe je dingen die dan misschien niet heel slim zijn... ik zag deze advertentie op facebook voorbij komen dus ik zoeken waar ik die kon bestellen... Ons Anneke stond toevallig vlak bij me en die zei: Peer wor kiekte ge na? Ik zeg zie je deze blousen? Dat zijn van die kerst blousen en ik vind ze geweldig mooi dus ga ik die eentje bestellen. Peer? meen je dat wat je zegt? Ik zeg ja hoor... Toen was het even stil en ze zei: "dan lpte gij toch nie mer langs mij as ge die an het"... Ik denk... oei oei... das niet zo best. Maar goed als je je zinnen ergens op hebt gezet dan moet je door zetten... Ik begin met de bestelbon... alles ingevuld... en toen de maat nog: XXXXL... kreeg ik 'n nieuw veldje... Wij verkopen geen shirts aan olifanten... hahahaha... ik was niet kwaad... het betekende dat Annie en ik geen ruzie kregen... we zijn niet voor niets al ruim 47 jaar getrouwd. Lachen toch?
FIJNE VUKKANSIE
Dat heb je niet als je 'n huisje huurt...UT TRAUWMA VAN JOS VURSTAPPE
Onze grote formule 1 ster is ongetwijfeld Max Verstappen... de zoon van Jos Verstappen... maar wie was Jos eigenlijk. Jos erd in het Limburgse Montfort geboren op 4 maart 1972. Verstappen begon op achtjarige leeftijd met karten en binnen korte tijd deed hij ook mee aan nationale wedstrijden. In 1984 werd hij Nederlands kampioen bij de junioren. Hij bleef succesvol en won in 1989 een groot aantal internationale races en twee Europese titels. Aan het eind van 1991 maakte hij de overstap naar de autosport nadat hij tijdens een test voor Van Amersfoort Racing, geregeld door zijn nieuwe manager Huub Rothengatter, in een Formule Ford auto op Zandvoort een goede tijd wist neer te zetten. Hij ging rijden in de Formule Opel Lotus, een klasse waarin gereden wordt met identieke auto's. Hij won direct het Benelux kampioenschap, en hij kreeg een aanbod om Formule 3 te rijden. Ook daar maakte hij grote indruk en won verschillende internationale wedstrijden. In 1994 werd hij als test- en reservecoureur aangenomen in het Benetton team. Hier reed hij na een testongeluk van JJ Lehto, die een nekwervel brak, een aantal wedstrijden als tweede rijder van het team naast Michael Schumacher. Verstappen maakte zijn debuut in het Benetton Formule 1-team tijdens de Grand Prix van Brazili. Tijdens deze race werd hij echter tijdens een inhaalmanoeuvre getorpedeerd door Eddie Irvine, waardoor Verstappen over de kop sloeg, maar ongedeerd bleef. In 1996 reed Verstappen voor het Arrows Formule 1-team. In 1997 ging hij naar het Tyrrell-Ford team. Teamgenoot van Verstappen was de Fin Mika Salo. Ondanks de hoge verwachtingen voorafgaand aan het seizoen waren beide Tyrrells veelal in de achterhoede te vinden. Peer wat is er nu te lachen hierover want dit mapje is toch om te lachen. Nou dat zal ik je vertellen. Ik heb in dienst gelegen in Oirschot en een van mijn dienstmaatjes was iemand uit Montfort met wie ik altijd contact heb blijven houden en die vertelde het volgende.. Waarom reed Jos Verstappen zo vaak in de grindbak tijdens het racen... naar het schijnt komt dat door 'n kindertrauma... als kind mocht hij van thuis nooit in de zandbak spelen omdat hij dan vies werd en mocht van zijn ouders alleen in grindbakken spelen en dat heeft hem als coureur altijd achtervolgt... ze noemde hem als kind op school dan ook "Zjoske Kiezel"... hahhahahahhaha.WIKKE EN WGEDat ik nog altijd met mijn gewicht in gevecht ben zal iedereen die mij de laatste tijd heeft gezien wel gemerkt hebben. Af en toe ben ik even goed bezig maar dan ineens dan hapert het weer en komt het weetje wat ik kwijt was geraakt en weer bij. Nu staan hierboven enkele spreuken en de linker spreuk zou best op mij van toepassing kunnen zijn en de rechts? Daar moet ik Onze Lieven Heer nog over bellen want als "schepper" moet het toch niet moeilijk zijn geweest om dit te realiseren. Hahahahaha, "was d mer wor"...
UNNE VURWARDE MENS

Ja beste vrienden, de laatste tijd komt het steeds vaker voor dat mensen rare dingen gaan doen omdat ze in de war zijn geraakt en dat kan verschillende oorzaken hebben maar daar wil ik het niet over hebben. Dit keer gaat het over 'n verwarde man die weer ergens op 'n dak was gekropen. De veiligheidsdiensten waren snel ter plaatse... ziekenwagens en 'n brandweerwagen, de politie en 'n psychiater. Er werd de hele tijd op de man ingesproken, zelfs zijn vrouw werd er bij gehaald maar niets hielp. Op het eind van dit voorval hebben ze toch maar de hulp ingeroepen van 'n expert omdat er helemaal niets hielp en alles stond er vol van de nieuwsgierigen die allemaal met spanning toe keken wat er zou gebeuren... wie die expert dan wel niet kon zijn. Zet je geluid wat harder en klik op het plaatje.
SCHN DIEREMensen gebruiken dieren vaak om de meest lollige foto's te kunnen maken zeker als je knipt op het goeie moment. Ik doe er zelf ook wel aan mee met de hond van ons Nancy maar de plaatjes hierboven komen gewoon van internet en die vond ik wel lollig.
DUR UT WEER

Het weer is wel erg extreem dit jaar en ze verwachten dat dit nog vaker gaat gebeuren. Het heeft te maken zeggen ze met de Ozonlaag maar daar heb ik geen verstand van. Het komt omdat bedrijven zomaar rotzooi blijven uitstoten wat tenkoste gaat van de lucht en de natuur. De winters worden anders en de zomers worden als maar warmer. Natuurlijk hadden we vroeger ook wel 'ns warme weken maar zo als nu kan ik ne niet herinneren. Als dir nog lang gaat duren zullen we beter op moeten gaan letten met het water... Ik hoorde al ergens zeggen dat we niet meer moeten sproeien, geen auto's wassen en weinig moeten douchen om water te besparen voor b.v. Bavaria en Heineken zodat die genoeg water hebben om bier te maken... Ik Belgie doen ze er ook aan mee en daar hebben ze al iets aangekondigd i.v.m. de te verwachten water schaarste... In alle zwembaden worden de banen 2, 4 en 6 gesloten... hahhahahahahahaha
LACHE, MER WEL SORRIEGinne toewvoewgingOVUR UT VOETBALLETijdens het Wk voetbal komen er de leukste grappen voorbij en deze vond ik al wel wat hebben... Hou er wel rekening mee dames dat het maar 'n grapje is en daar moet je niet zwaar aan tillen...
GEWOON LOLLIGHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAUT STADION VURBOUWDHier zou als onderschrift bij hebben gestaan.. Supporters van Helmond Sport hebben te keer gegaan in eigen stadion na verlies tegen NWC 4... hahhahahahaha
MAKSKE TOCHIk bedoel er niks mee maar vond het wel lachen...UN PAR MPKUSLeuk toch... of wildege schuin moppen hebben?? dan moet je iets onder de zijkant van je beeldscherm leggen zodat het zelf scheef staat dan heb je echte schuin moppen.... hahahahahahhahahahahahahaha
EFFE DE PIETZABOER BELLEzoonder commentaarMPKUS

Klaas is thuis en op een gegeven moment komt de buurman in paniek naar hem toe rennen en roept "Help help"... Klaas vraagt de buurman wat er aan de hand is en hij zegt "Mijn schoonmoeder wil uit het raam springe"... Klaas vraagt "Waarom laat je die kreng dan niet gewoon springen?" antwoordt de buurman "Dat is het hem juist, ik krijg het raam niet open". hahahahahaha

Iemand moet met beleid ontslagen worden... Hoe? Ik weet het: "Ik weet niet zo goed hoe we het zonder jou moeten redden, maar vanaf volgende week gaan we het toch proberen". hahahahahaha

Er was eens een man die gek was op voetbal. Hij vroeg zich ineens af of er ook voetbal zou zijn in de hemel. Hij besloot het aan een priester te vragen, dus hij ging op bezoek bij de priester en vroeg: Weet je of ik kan voetballen in de hemel?... De priester zei: Ik zal het aan God vragen, als je over een paar dagen terugkomt heb ik een antwoord voor je. Een paar dagen later kwam de man terug om te kijken of de priester een antwoord had. "Nou, ik heb goed nieuws en slecht nieuws" zei de priester, Oke, geef me dan eerst maar het goede nieuws. In de hemel is de kans om lekker te voetballen, Ja hoor er is voetbal in de hemel. "Daar ben ik blij mee, maar wat is het slechte nieuws?".... "Jij speelt maandag in hun team". hahhahahahaha
REESWAAGEZe zeggen omdat het de laatste tijd zo slecht gaat met de prestaties van Max Verstappen dat ze hem weer helemaal van vooraf aan willen laten beginnen. Jos, z'n vader moet hiervoor diep in z'n buidel tasten want dit snelheidsgevaarte moet Jos voor zijn zoon gaan kopen en je ziet wel dat het niet zomaar 'n "karretje" is en op dit moment staat er nog nummer 1 op maar als blijkt dat hij ook hiermee overal tegenaan gaat rijden dan is het afgelopen met nummer 1 en krijgt hij nummer 16... Jos zelf kreeg hiermee ook te maken in zijn race-jaren... hij had eerst nummer 13 en later nummer 11. Waarom? "D weet ik k nie"...
EIGELUK ZOMMERWA
Och ik vond ze wel lollig... links is helemaal voor de tijd van het jaar wat er aan komt.PSSEMUSZo beste vrienden van Himmels.nl, ik heb mijn paasdiner ook weer achter de kiezen... echt Himmels wat ik had klaargemaakt. Ik heb eerst alle reclameblaadjes bestudeerd en gekeken wat er zoal mogelijk was om klaar te maken maar eerlijk gezegd had ik daar niet zoveel zin im want dan moet je zeker twee boodschappentassen aan rommel en rotzooi gaan halen en dan zit er de helft bij wat ik ook niet eens lust. Dus ik heb mijn eigen Paasdiner gemaakt... Ik schrijf dat even met kleine latters want als de dieetiste het ziet dan ben ik nog niet jarig... trouwens dat is pas in juni eigenlijk.


Franse frietjes met pikkels, 'n heerlijk goushkroketje met mosterd, twee overheerlijke magere hamburgers met sla, tomaat en ui... en toen ik bijna vol zat nog 'n toetje van Campina dubbelva met 'n flinke mop slagroom... Het het paasei? Mijn buik ziet er uit als 'n ei, hahahaha.


Ik heb heerlijk gegeten en Annie ook op de eerste Paasdag en "vur un par euro kloar". Tweede paasdag? Dan kookt de chinees voor ons.
Un eijke wordt vurliefd en dan kriedege ditte wir... daarvan komt de uitdrukking "stom eij".
GOEI BIZZIGHEIDNatuurlijk kun je in je leven niet altijd blijven lachen maar je kunt jezelf net als ik heb gedaan wel aanleren om veel te lachen en dan bedoel ik eigenlijk ze zonnige kant van het leven in te zien... De rotte dingen zoveel mogelijk vergeten en 'n lach op je gezicht toveren. Ik ben bijna nooit slecht gehumeurd en dat moest iedereen eigenlijk hebben... Ik ben er in ieder geval blij mee. Hierboven 'n paar grappen die ik nog vond.
UT KAN GEBEUREWij hebben dat niet... Annie en ik zijn nog alleen... hahahahhaUT WAAR WIR LACHEIk kreeg nog maar weer 'ns 'n lekker belachelijk mailtje van de een of andere "stommen-aachter-over". Deze keer is de afzender 'n griet maar dan weet ik zowel dat het weer een of ander klo... jong is. Ze heeft mijn c.v. na gekeken... hahahahaha 'n c.v.? Die komen ze binnenkort van Kemkens weer nakijken... mijn enige c.v. is n.l. mijn Centrale Verwarming en daarbij ben ik echt niet op zoek naar werk... en dan moet je nog kijken wat die achterlijke gek aan loon te bieden heeft.... 7.500 dollar per maand... En dan hadden ze de vertaling wel beter kunnen doen want nu staat er dat degene die deze baan zou krijgen maar 15 minuten per dag MAG werken... hahahahahha. Meteen de prullenbak in die rommel want als je reageert ben je er nog niet van af... en ze kunnen zelfs op een of andere manier je pc gebruik overnemen... dit soort achterlijke gedrochten zijn tot alles in staat... Trouwens ze denken toch zeker niet dat ik voor 7500 dollar mijn bed 's morgens uit kom? Vroeger zou ik dat doen maar nu ik 72 jaar oud ben toch niet meer... hahahahhaha. Ze moeten trouwens maar aan de deur komen... "de schup stoa kloar"...


GRATUS AF TE HALE, MAG OOK LOSDe pastoor weet tegenwoordig niet meer hoeveel askruisjes hij moet bestellen voor aswoensdag en het blijkt dat ze er veel en veel te veel hadden en dat er veel te weinig mensen z'n askruisjes zijn komen afhalen... vandaar deze mededeling op marktplaats, de Gratis Marktplaats voor Iedereen. In Asten zijn er ontzettende veel overgebleven en je kunt ze nu gratis afhalen... "ze zijn nog nie over dun datum".


UT KAN MOI ZIJN

Carnaval is de tijd van verkleden, van uit je bol gaan, van gek doen en daar hoort ook 'n raar of lollig pakje bij. Tegenwoordig zie je van die pakjes voor sexy dames, mooi om te zien maar als het koud is en dat is vaak met carnaval want het is hartje winter, dan loop je gauw 'n verkoudheis op mocht je van de ene gelegenheid naar de andere lopen. Ik zelf hou niet zo van verkleden, ik vind het allemaal maar 'n gedoe maar er zijn er die er echt iets leuks van maken en ik mag dat wel graag zien. Op scholen houden ze ook carnaval maar in mijn jonge tijd was er dat niet bij. De carnavalsvereniging van de Klot is opgericht in 1961 en toen was ik al 16 jaar... de Plekkers zijn in ons huis aan de Hemel 57 opgericht maar toen woonden wij er al niet meer en was Henk van Helmond de bewoner. Nu vond ik nog 'n leuk plaatje, of eigenlijk twee. Wat zou je denken bij het plaatje hiernaast? Nou toen ik het zo zag dacht ik eerlijk gezegd meteen: "Nou, die hi un moi dikke kont". Ik zeg het gewoon eerlijk want ik ga er niet omheen zitten draaien... ik dacht dat echt. Maar je kan het ook anders zien... de kont blijft natuurlijk hetzelfde aan de aanblik is 'n stukje anders... nou goed ik zal het jullie maar laten zien.. klik op het plaatje en geziet van wat je ziet... het is toch echt "karnevals" of nie dan? Ik moet eerlijk zeggen, die mevrouw heeft nog wat moois van d'r dikke kont weten te maken... hahahahha: "Hoe moi kan un dikke kont zijn?".....


GEWOON EFFE LACHENUt sti al bij de platjes... wijter gin kommentaarVAN UN PRETJE HAAWEIk hoef niet veel te zeggen.. "zellufs ape haawe wel van un pretje"...NEIJ KLIRRE
Nou Peer, ga je er 'n sexy website van maken? Nee hoor maar dit is de pagina om te lachen dus hier mag toch zeker wel iets "raars" komen staan waar je mee moet lachen. Peer maar dit zijn schaars geklede dames die er sexy uit zien dat is toch niet om te lachen? Klopt op zich wel... maar dit is wel om te lachen. Ik zal je vertellen... Ik kijk zo af en toe wel 'ns wat de laatste mode is en toevallig kwam ik deze dames tegen.. en op zich hoef je daar niet om te lachen en dat deed ik in eerste instantie ook niet. Ik zag natuurlijk wel dat ze 'n behoorlijk achterwerk hebben en vroeger zouden wij zeggen... "doar kaande ge mi vier man an goan zitte toepe en dan heddege nog plats um te sloa"... hahahahha. Maar goed ik wilde het weg klikken maar toen zag ik iets staan en daar moest ik wel van schaterlachen. Dit zijn de maatjes M... kan zijn maar ze hebben die ook in maat XXL... hahhahahahahaha, ik kwam niet meer bij... ik denk daar kunnen ze met 'n hele zaal aan gaan zitten toepen en nog plaats om te slaan... hahahhaha echt lachen.
VUR DE LOLBij ut regse platje hoef ik ginnen uitleg te geve, da sprikt vur zig... en vein ik wel lollig gemakt. Ut lingse platje? Da kendege ow keider tog nie andoew... ik zoa ook schruwwe as ik un sjurtje moes drage van feijenoord of van ajax... hil zeker... ik vein ut mer stom vadders di ditte zo doen...
IK HOOP D ANNIE DITTE NIE LESTOch het zijn maar grappen, nie egt zo bedoeldLAGGE, GIERE BRULLE


KERRIK MOPPE


Een man besluit na 30 jaar dan toch maar weer eens te gaan biechten. Doet het gordijn opzij, gaat binnen en ziet tot zijn verbazing een kratje bier, een paar flessen wijn, een schaal pinda's, een schaaltje met Mon Cherie bonbons en fotos van lekkere topless meiden aan de muren. Dan hoort hij ernaast de priester binnenkomen en zegt: Eerwaarde, vergeef mij, het is al heel lang geleden dat ik voor het laatst in de kerk ben geweest, maar ik moet zeggen: er is een boel veranderd. Waarop de priester antwoord: Je moet ook hier aan deze kant zitten, je zit nu aan mijn kant.


Op de kerkdeur hing gisteren 'n plaat met de tekst: De mis van aanstaande zondagochtend gaat niet door, de pastoor ligt met een snotneus in bed.


In de Bijbel staat: Er was regen, 40 dagen en 40 nachten lang. Dat noemde ze een ramp. In Nederland noemen we dat zomer.
Ik vond ze wel lollig


UT LEGER VAN VRUUGER


DOE JOE NOOW HIM
Als er ergens wel ooit veel grappen etc over worden gemaakt dan is het die "koekwaus" wel die zich de president van Amerika noemt. Het is dan ook ongelooflijk dat meer dan de helft van het Amerikaanse volk heeft gekozen voor Trump, Donald Trump. Dan moet je toch diep zijn gezonken als kiezer als je serieus wil dat deze "koekenbakker" je land moet gaan leiden. Het is bijna net zo erg als het stemmen op Rutte in ons eigen land, hoe diep kun je zinken... Ik heb nog wat plaatjes bijeen gezet...
UN KLEN VURANDERING
Nee veel is er zo niet te lachen, maar als je er wat van weet te maken is het best om te lachen. Je brengt gewoon 'n kleine verandering aan... twee ogen of zo en je past de tekst aan... Klik maar op het plaatje.
HEUND ENZO
Ja wij doen dat maar wat graag, de draak steken met onze huisdieren... b.v. onze honden en als die beestjes 'n keer durven bijten dan is het hek van de dam. Wat zou jij doen als men met jou zou doen als met die leuke besten hierboven?
BUNNAAN
Zoonder woorde.
GRAPJE ??ja toch ??
LAGGE IS GEZOOND
april roert z'n staart en mei doet wat ie wil... Of toch niet??
VURSTAPPE NOA DE GP IN SPANJE
Jos die vindt alles mooi..
TJA, WAT MOT JE HIERVAN ZEGGE?


DE KUNNING WORDT 50
Je kunt zeggen wat je wil van ons Koningshuis maar we hebben toch een van de meest mooie en sexy koninginnen in Europa en dan mag iedereen zeggen wat ie wil... Willem heeft 'n goeie keuze gedaan.. die gaat 's nachts niet naar bed met zo'n "stijve herrik", of toch? weet ik veel...
DE LSTE VAN PSSE
Zo zeggen die plaatjes niet zo veel, maar als ik er tekst bij zet... links: Mijn selfie van gisteravond na twee flesjes Ratler 2%. midden: Jullie zeiden toch dat Pasen er op zat? rechts: Potverdorrie, stn hier nog van die smerrige dingen. Tot de volgende Pasen.FOUTJE BEDANKT
Dat is toch werkelijk lachen... de twee Panda's waren onderweg naar nederland zeiden ze... het zag er zwart van het volk op Schiphol toen ze aankwamen maar wat blijkt? Ze hebben de verkeerde gestuurd... sjonge jonge... even Apeldoorn bellen... foutje bedankt.
LACGE UM DE BELGE
Kom nu niet zeuren dat we niet om andere moeten lachen... Nederland maakt altijd van die grappen over Belgie.. Nou en? Wat dacht je dat die Belgen dat niet over ons deden? Komop zeg.. die maken het soms nog veel bonter dan wij maar ik kan daar wel om lachen, ik hou er wel van...NOIT DOEWK NOG MEE


Ik weet niet welke achterlijke dit soort dingen bedenkt maar ik vind het echt niet meer normaal en ik zal er ook nooit meer aan mee doen... wat 'n onzin en wat 'n krankjorum idee. De Landelijke Loslaatdag 2017. Sjonge jonge en dat heb ik geweten ook. Ik dacht dit geldt dus voor alles. Maar wat blijkt, het is de dag die ze bedoelen om je kind dat ouder aan het worden is eindelijk 'ns los te laten en op eigen benen te laten staan. Wist ik dat, ik dacht het is overal voor.. Dus ik ging dat meteen uii proberen... ik moest echt wel "erg" naar de wc dus ik doe de deksel van de wc omhoog, mijn broek open, slangetje d'r uit, en ik denk... komop jongen, je kan het. Vandaag is nationale loslaat dag... ik plas.....%$he4#*&^%, nonde knetter zeg ik normaal altijd maar dit keer was het nonde Kletter. Ik plaste mijn broek nat... de wc vloer stond in 'n mum van tijd blank en ouderen kunnen dan zo wat niet meer stoppen... Nou nou... ik ben lange tijd bezig geweest om alles weer op te ruimen... douchen, schone kleren aan en de loslaatdag zat er voor mij op... dit was dan ook de eerste en de laatste keer dat ik er aan mee heb gedaan.. Wat 'n onzin zeg... grgrgrgrgrgrgr.
UNNE BLOTEN TRUMP
Hij wilde altijd in de belangstelling staan en nu is hij president en staat hij ook in de belangstelling maar ik denk dat dit toch nooit zijn bedoeling is geweest... maar goed "Amerika first".
SLIMMERIKKE

SMAIL VUR DE KARNEVALDURDENKERTJUSEN MER SCHRUWWEIk kreeg gisteren het bericht dat 'n man uit Someren niks doet als janken... niks doet als huilen. Toen vertelde men dit over hem. Hij werkte al net als ik vanaf zijn veertien jaar... heeft zich altijd uit de naad gewerkt... weken van 60 uur waren normaal... Hij is nooit getrouwd, heeft geen kinderen is altijd erg zuinig geweest. Maar dan hoef je toch niet te huilen Peer, er zijn zoveel vrijgezellen op de wereld... Weet ik maar laat me nu 'ns uitpraten. Die man heeft zijn centen mooi gespaard en dat heeft hij altijd netjes op de bank gezet maar omdat de rente zo laag is besloot hij om zijn spaarcenten van de bank te halen want de bank profiteerde meer van het geld als hij zelf, en terecht dat hij de bank er niet mee laat lachen, moest eigenlijk iedereen doen. Maar laat me verder vertellen... De man had allemaal briefjes van duizend genomen en die had hij al lange tijd in huis liggen. Nu weten we allemaal dat er de laatste jaren veel gestolen is en ook daar was die man bang voor en daarom had hij 'n hond aangeschaft om zijn geld te bewaken. Nu had hij 'n hond genomen waar je al schrik van zou krijgen als je hem zag, om die zijn duur verdiende centen te bewaken. Maar omdat de hond ook ooit buiten moet is de Somerenaar bang dat "jatters" op dat moment juist toe slaan. Dus heeft de Somerenaar hem 'n soort portemonee aan de halsband laten maken waar de briefjes in verstopt zaten en niemand wist dat. Maar dan hoeft hij nog niet steeds te janken? Ho ho, wacht nou tot je het hele verhaal weet. Jaren heeft het goed gegaan, niemand durfde bij de hond in de buurt te komen en zijn geld was veilig... Het is toch 'n prachtig verhaal... de man was erg tevreden... nooit was zijn geld zo veilig opgeborgen en niemand wist dat de hond het bij zich droeg... Dan snap ik niet Peer waarom die man nu moet janken en huilen? "Wurrum moet die Zummerse mens dan nog schruwwe"? Tja... "gisteren is zunnen hond weggelope".... hahahhahahahahhahahahaha.


VEUL IN UT NEIJSJe kan me vertellen van Donald Trump wat je wil maar voor een keer heeft hij toch wel de waarheid in z'n dagboekje geschreven... het bewijs laat hij hierboven zien. Maar wie is die Trump eigenlijk? Donald John Trump werd geboren in New York op 14 juni 1946 is sinds 20 januari 2017 de 45e president van de Verenigde Staten. Trump behoort tot de Republikeinse Partij. Van beroep is hij ondernemer. Trump is de zoon van Fred Trump, een vastgoedontwikkelaar uit New York. Toen Donald Trump naar de Wharton School van de Universiteit van Pennsylvania ging, werkte hij voor het bedrijf van zijn vader en grootmoeder, Elizabeth Trump & Son, de voorloper van The Trump Organization, en in 1968 sloot hij zich officieel bij zijn vaders bedrijf aan. Hij kreeg de macht over het bedrijf in 1971 en veranderde de naam in The Trump Organization. Hij bleef hierna een grote mediapersoonlijkheid in de Verenigde Staten. Hij was de directeur en voorzitter van The Trump Organization en de oprichter van Trump Entertainment Resorts. Hij verwierf veel bekendheid vanwege zijn promotie-inspanningen, carrire, verschijningen in de media en boeken. Hij was de presentator van The Apprentice, een Amerikaans televisieprogramma op NBC. Op 16 juni 2015 stelde Trump zich officieel kandidaat voor de presidentsverkiezingen van 2016 als Republikein. Het eerste stadium van zijn campagne bracht hem veel populariteit, tot verontrusting van de leiders van de Republikeinse Partij. Vanaf eind juli 2015 stond hij bovenaan in de peilingen voor de Republikeinse nominatie en sinds juli 2016 was hij de presidentskandidaat voor de Republikeinse Partij. Op 8 november 2016 won hij de presidentsverkiezingen. Op 6 januari 2017 werd hij bevestigd als president door het Amerikaans Congres. Op 20 januari werd hij bedigd als president. En op 5 feb. 2017 zegt hij dat mijn eigen Himmel.nl moet blijven... "eindulluk us fussoenlukke proat".


RUKKLAME VUR OONDERGOEWDDie linkse geef ik ons Anneke als ze weer jarig is, "mer ut gebruik wel alleen vur mij"...

JANNEWARRIE GRAPPEPlezier hoort bij het leven... staat bij ons zelfs op 1

LOLLIGGE PLATJUSLollig toch? of nie dan?

GRAPJUS
hahahahihihahahahahehehooooohaaaaa


BUIKPIJN? HOEZOO BUIKPIJN?
Ik heb er later ontzettend mee gelachen... het was namelijk zo: Ik zat in het leger bij de Infanterie ze zeiden ook wel 'ns de zandhazen want wij moesten "aanvallen uitvoeren en dat allemaal te voet", we hebben wat over de Oirschotse-hei gezworven dat kan ik je wel vertellen. Nu moest je dat ook 's nachts of 's avonds als het donker was maar onze gezichten waren wit dus moesten we ns camoufleren en dat ging alsvolgt, je nam wat zwart spul, norit, dat maakte je nat en smeerde je in je gezicht, dat moest ook nog op 'n speciale manier van b.v. rechts-onder naar linksboven, ik weet het niet meer precies. Ja wij leken wel grimeurs. We wisten wel hoe dat moest alleen had ik het de eerste keer al verkeerd gedaan... ik was bij Annie Vaalman geweest en had er norit gekocht maar in pil-vorm en ze hadden dat ook in poedervorm en dat moest ik eigenlijk hebben. In 1965 moest ik op oefening in Duitsland voor twee maanden en ook daar moesten we "oorlogje-spelen" en ook hier moesten we ons zwart maken. Het vervelende was dat ik de norit op de kazerne had laten liggen dus schreef ik naar huis dat ze norit moesten opsturen... Na enkele dagen kwam het pakketje... maar omdat het steenkoud was en ik "dooie vingers" had liet ik de poeder uit m'n handen glippen en viel de rommel in m'n helm die vol water stond om me te wassen. Verdomme... wat 'n geklungel. Weer 'n brief schrijven, stuur me weer norit. Ons moeder wist niet dat de norit was om me zwart te maken maar die dacht werkelijk dat het tegen de diaree was want daar is norit voor bedoeld, die dacht dat ik ziek was.. Toen ik terug was in Nederland en eindelijk weer 'ns naar huis in Asten mocht gaan... kwam ons moeder me tegemoet gelopen... jongen, hoe is het met je poe..... hahaha, toen heb ik het hele verhaal verteld, we lachten ons 'n hoedje... achteraf. Was er anders niks Peer om je zwart te maken? Stom ja, natuurlijk was er dat... wie gaat zich nu zwart maken met zwart poeder tegen de diaree? Je pakt 'n kurk, steekt die aan met lucifers... wacht tot hij brandt, even af laten koelen en oeps... je maakt je gezicht zwart. Fluitje van 'n cent... die kapiteins in het leger snappen er geen moer van. Norit??? hahaha. Op de foto zie je mij bovenaan, mijn gezicht 'n beetje... zwart gemaakt met diaree-rommel. Onder is Rini van de Ven uit Someren, 'n broer van Harrie van de Ven die met Nellie Hoefnagels uit d'n Himmel trouwde.


LAGGENT UT NEIJ JOAR IN
Teksten bij de plaatjes vanaf links:

Ik had me gewogen en toen liet ik de weegschaal uit m'n handen vallen

Afzetlint

Die schoenen is niks en dat gebouw erachter ook niet, dat valt ook bijna om.

GRAP VUR DE KERSTIk dacht het is wel 'n mooie grap... dus ga ik Annie halen en zeg tegen haar... "kiek us, ik heppum stoa, onze kersbom"... Annie moest er wel mee lachen en zei nog... leuke grap, ik ben benieuwd hoelang dat ding het volhoudt... Ik zeg nog... bij echte kerstbomen vallen ook de naalden af... Maar ze vond het na twee dagen toch niet meer zo leuk, jammer want ik vond 'm wel goed... Waarom? Klik maar op het plaatje dan zie je het...

UNNE MOP


ZIN IN KERSMUS

LAGGE OF SCHRUWWEIk vond nog wat leuke grappen en die plaats ik vandaag want misschien is jullie het lachen wel vergaan zo net na Sinterklaas. Misschien is het jullie me t de kadootjes wel gruwelijk tegen gevallen. Vandaar dat ik jullie toch maar aan het lachen wil hebben. Ik heb de teksten bij de plaatjes gezet. Peer en die vent met die fles bier dan? Oh ja dat vergat ik bijna. Die man was thuis en toen zei z'n vrouw of hij iets wilde halen zodat ze er voor hem lekker sexy uit zag. Toen heeft hij 'n kratje bier gekocht en begon er meteen aan... hahahahahahahhahahahahahahahaahahahahahaaha echt 'n leuke grap.

LAGGUS !!Ik vond voor het weekend nog wat leuke grappen, die twee in bed spreekt voor zich, hahahaha en het vrijheidsbeeld? dat is ook 'n leuke grap. Dan over die specht die 'n huisje mocht bouwen maar wel erg ver gaat en dan mag je er eentje van pakken... ik zeg niet welke ik zou kiezen... Peer en in het midden staat Sylvana nog met blond haar... Ja klopt, Sylvana wilde het niveau van haar intelligentie 'n beetje opkrikken en liet haar haren blonderen... dan haalde ze in ieder geval wel het niveau van 'n dom blondje... vandaar... hahahahhahahahaha


NOG MER WIR US LACHELaat je nog maar 'ns meesleuren door de "lol"
we hebben toch het carnavalsseizoen weer ingezet
goeie reden om weer 'ns fijn en uitbundig te lachen in Brabant.

WIEKENT-GRAPJESDeze week zijn ze mijn spijkerbroek komen lenen voor 'n foto.
Die dame maakte reclame voor 'n product om heel snel af te vallen... kunnen ze rustig zeggen, is niet waar
het is MIJN spijkerbroek, dat zien jullie toch ook wel, oplichters.


LAGGUS TIGGE UT VUGGELKELachen? Dat is toch altijd gezond... je gezicht beweegt nog 'ns en je krijgt meetal goeie zin en ik doe dat best veel..

IS UT D OF IS UT D NIE

Ik moet er toch vaak om lachen als mensen iets zien... vooral voor de mannen, en dat het dan heel iets anders blijkt te zijn. Neem nu het plaatjes wat hier staat en ik weet dat mannen precies hetzelfde denken als wat ik dacht toen ik het voor de eerste keer zag. Meisjes weten echt wel wat ik bedoel... maar is het ook wel zo? Ik zal je laten zien dat je het helemaal mis hebt. Als je het nu al weet dan hoef je verder niks te doen maar als je denkt: oh dat is wat Peer ook dacht? dan heb je hier de uitkomst... klik maar op het plaatje en je ziet wat het werkelijk is... lachen toch? Maar verder is er niks mis mee, en vaak willen we ook graag zien wat het misschien wel zou kunnen zijn... zo zitten we nu eenmaal in elkaar. Ik had ook nog 'n leuk plaatje gevonden en dat geeft volgens mij aan waarom de bananen krom zijn, tenminste zo zie ik dat... het hoeft niet altijd lepeltje lepeltje te zijn maar het kan ook wel 'ns banaantje banaantje zijn...

ZMER WIk hoever nie veul beij te schreve....

AS GE DE KANS KRIETjonge geleerd.... nou ja... ik vond ze wel lollig...
KEIJ GAAF JONGEVandaag even naar Phantasialand geweest, even proeven van die nieuwe attractie die ze er hadden. Ik had er zoveel over gelezen en over gehoord dus wil je het ook wel eens met eigen ogen zien... Ik stapte in... ik voelde het meteen... hij zat geweldig... alles nog nieuw aan dat ding... hij gaat hoog... hij gaat hard... hij gaat lang... hij gaat snel... Ik weet er nu alles van... Dus stapte ik uit en zei tegen die man... "ge kaant um anzette as ge wilt".... wahahahahhahahahahahahahahahah....

Z MER WA GRAPPEOp tegeljes vind je de mooiste grappen vind ik. Op internet zijn er "tig" pagina's te vinden met moppen en grappen en mocht het ooit zijn dat je jezelf 'ns 'n dagje niet lekker voelt, je 'n beetje 'n dipje hebt dan kun je het beste daar naar toe gaan... het geeft je weer 'n andere kijk op alles... "zekerdoew"...

UNNEN DUIM
Nee nee ik kijk nooit naar mijn vingers "en dus k nie noa minnen duim, ik zoa nie wete wor vur"....

UN BIEKIENIEKEDeze advertentie stond op "feesboek" en ik denk dat jullie die ook wel gezien hebben... die bikini's leken me hartstikke mooi dus ik de bestelbon ingevuld en ik heb ze nu in huis... fantastisch mooi, dat zal iedereen zeggen die ze ziet... maar nu zit ik met een probleem... Ons Anneke... ze wil niet dat ik die aantrek... hahahhahahahahhahaha...

LOAT NOG MER US GOAWeer las ik de krant, en weer een en al ellende en het rare is dat de mensen dat elkaar zelf aan doen. Er zijn er ook die het normaal vinden om weerloze dieren iets aan te doen... Gelukkig heb ik af en toe toch nog iets waar je ook nog mee kan lachen... hierboven zijn er weer enkele...

LAG NOG MER US
Lachen is gezond... ik zal proberen jullie ook nog 'ns aan het lachen te maken op zondag 12 juni In de Gloria... wil je dat weten? kom je toch gewoon, we beginnen om drie uur smiddags... wie reserveerd heeft zowiezo 'n goeie plaats. 0493693422 Peer...

DES TOCH LACHWEKKEND ZEGHierboven zie 'n 'n plaatje dat ik via de computer heb geknipt van mijn gastenboekje. Er wordt niet zo heel veel gebruik van gemaakt maar af en toe krijg ik toch wel 'n reactie en dat is best leuk. Maar nu wilde ik kortgeleden reageren op iets en toen bleek dat die site waar ik mijn gastenboekje heb niet helemaal goed werkte, ik had dat ook gemeld daar. Nu had Truus Slegers - Hurkmans op iets gereageerd en wilde ik 'n bericht terug sturen... maar ik vergat iets in te vullen. Toen ik te vroeg op plaats in het gastenboek kreeg in onderstaande mededeling en toen lach ik zowat plat van het lachen. Ik heb al veel rare domme dingen gezien maar dit slaat werkelijk alles. Wanneer je hier iets wil plaatsen dan begin je met je naam en omdat iedereen me wel kent heb ik de rest niet ingevuld want dat zijn geen verplichten velden, die sloeg ik dus over en schreef mijn berichtje aan Truus. Ik denk: "zo das klaar"... maar dan moet je ter controle dat het geen kleine kinderen die hier per ongeluk iets plaatsen, nog even het entwoord op 'n vraag invullen en deze hebben ze gewoon heel simpel gehouden... "hoeveel is 1+1"... ik heb dat boven rood omcirkeld... Ik vergat dat in te vullen en druk op "plaats het bericht in het gasten boek" en wat gebeurd er? Ik krijg onderstaande mededeling van hun: Ik kan het bericht niet plaatsen want ik heb niet alles ingevuld... Ik heb de vraag niet beantwoord... hahaha. Ze geven dat mij even: : "het antwoord is 2". Ik lag hier dubbel....ZN HONDE K KANNE DENKE?


LEUKE SPREUKEWe moeten wat meer lachen... kom 12 juni om 3 uur naar "in de gloria", kom ook mee gezellig lachen.

GOD, DES LACHE

Er was 'n vrouwtje die in geldnood zat en ze schreef 'n brief gericht aan God, adres: de Hemel. Ze schreef of het mogelijk was of de heer haar 2000 euro kon geven want ze zat diep in de pinarie... ze had geen geld om haar kinderen mooie kleren te kopen etc etc. Toen de brief gesorteerd moest worden bij de Post maakte deze hem open en lazen de brief. Het greep hen zo aan wat de vrouw schreef en ze besloten om haar te helpen... ze haalde geld op onder de werknemers van de post en ze hadden totaal 1800 euro, deden dat in 'n envelop en bezorgde die bij de vrouw. Twee weken later was er weer 'n nieuwe brief van dezelfde vrouw gericht aan God en adres de Hemel. Ze maakte hem open en er stond: Lieve God, bedankt dat U mij heeft geholpen met het geld maar als U volgende keer weer wat kunt missen, stuur het dan niet via de Post wat die klootzakken hebben er 200 euro uitgepikt.

Een vrouw van 46 krijgt een hartaanval en ligt in het ziekenhuis. Terwijl ze op de operatietafel ligt, dichtbij de dood, krijgt ze een visioen. Ze ziet God en vraagt: "Is mijn uur gekomen?" God antwoordt: "Nee, je hebt nog 43 jaar, 2 maanden en 8 dagen tegoed". Bij het ontwaken uit de verdoving, besluit ze een facelift en een liposuctie te laten doen, haar lippen te laten opspuiten met collageen, haar borsten te laten corrigeren ze had toch nog lange tijd te leven en nu ze weet dat ze nog lang te leven heeft, loont het ruim de moeite. Na haar laatste operatie komt ze totaal gerenoveerd uit het ziekenhuis en wordt gegrepen door een ambulance bij het oversteken van de straat. Dood. In de hemel aangekomen vraagt ze aan God:"Ik dacht dat ik nog meer dan 40 jaar tegoed had, waarom heb je me laten omver rijden door die ambulance? Zegt God: "Maar meisje, ik had je helemaal niet herkend...

Twee toeristen bezoeken het plaatsje Natchitoches in Louisiana (VS). Ze discussiren over hoe je nou eigenlijk de naam van dit plaatsje uitspreekt. Omdat ze er maar niet uitkomen, besluiten ze ergens in het dorp even een hapje te gaan eten. De ene toerist vraagt aan de blonde serveerster: "Mevrouwtje, kunt u eens, lngzaam en duidelijk uitspreken, voor twee simpele toeristen, hoe de plaats heet waar wij ons op dit moment bevinden". De serveerster buigt zich over de tafel en zegt: "Mek-Dun-Nalds"....

Een Nederlander en een Duitser zijn aan het jagen in een groot bos. Ze zien allebei een haas en schieten direct. Als ze bij de haas zijn zegt die Duitser: "Das ist mein haas, habe ich geschossen". Nou nee, ik dacht het van niet, zegt de Nederlander, Jij hebt m in zijn poot geraakt, en dat schot door zijn kop is van mij".. Nein, zegt die Duitser. Echt wel, zegt de Nederlander weer. Ze komen er niet uit op deze manier. Dan zegt de Nederlander, ik stel voor dat we dit als mannen onder elkaar oplossen. Ok, zegt de Duitser, einverstanden. Wie dan? Nou, kijk dan doen we zo, we gaan allebei een keer met de benen gespreid staan, en geven om de beurt de ander een enorme schop tegen de "dinges", wie het hardst schopt heeft gewonnen en die krijgt de haas. Ok, machen wir, zegt de duitser. "Ik begin", zegt de Hollander. Dus de Duitser gaat wijdbeens staan en krijgt me toch een schop tegen zijn "dinges" Huilend en rollend gaat hij door het gras, na een kwartier staat hij weer op, nog een beetje krom maar het ging wel weer. So, und jetzt ist mein beurt. Nou, zegt de Hollander, "neem jij die haas maar"....

KOM OP ZEG, LACH NOG US


(S)LIMMERIKKEEen goeie "limmerik" maken dat valt echt niet mee... je moet er wel wat handig in zijn. Ik vond er nog enkele op internet... waar best wel 'n paar mooie bij zitten om te lachen. "Goa dur mer efkus vur zitte".. Ik had er trouwens ook nog eentje


As gij in dun Himmel bnt geborre
en hedde toevallig grote orre
dan hedde geluk
ut kan nie mer stuk
Ge "heurt" latter nun engel te worre
.
BEBIE FOTOOSSoms zijn baby-foto's helemaal niet genomen zoals je ze bedoeld had... foto's die je niet hebt om te bewaren maar wel om te lachen... die hierboven vond ik nog ergens. Babyfoto's zijn echt "belachelijk" soms tenminste, "kiek mer".
LOAT NOG MER US GOAGewoon weer zonder woorden, gewoon gevonden op het www, het grote internet waar je alles kan vinden..
WOR WIJ UM LAAGTENee beste Himmelnaren en andere website bezoekers... het zijn niet de moppen die wij vroeger tegen elkaar vertelden. Maar ik heb er wel wat bijeen gezet die lijken op de moppen waar wij vroeger ze mee moesten lachen op school.. Je weet wel van "pudding en gisteren"... dat was lachen. Als je deze moppen leest zul je ook weer terug gaan in die tijd van 10 tot 14 jaar... "gin schuin moppen maar wel un bietje vies soms". Geen verkeerde moppen, gewoon om 'n beetje te lachen.
MOPPE VAN AMPTENARE


Een ambtenaar zit koffie te drinken. De kantine-juffrouw vraagt hem: "Wilt u nog een tweede kopje", Nee, zegt hij, "dank u wel, anders kan ik vanmiddag niet slapen!"

Ambtenaar komt bij de dokter: ik zit eigenlijk met een probleem, ik praat namelijk veel in mijn slaap. Aach zegt de dokter, en u slaapt verder goed? Dan is het echt niet zo erg dat u af en toe wat zegt in uw slaap. Dat kan anders soms knap vervelend zijn dokter, zegt de ambtenaar, Gisteren bijvoorbeeld stonden al mijn collega`s me hartelijk uit te lachen toen ik wakker schrok!!

Een ambtenaar komt thuis, en juist op dat moment komt zijn buurman het huis uitlopen, met z'n bovenbroek over z'n arm. Waarop die man zegt: "Buurman, ik hoop niet dat u er iets van denkt, maar mijn broek was van mijn balkon op uw balkon gewaaid. Die ben ik even wezen halen". Nee, natuurlijk niet, buurman, nee hoor, dat is in orde. Hij loopt naar binnen en zegt in z'n eigen: "Klootzak, we hebben helemaal geen balkon".

Twee gemeentewerkers staan de hele dag al in een rozenperk te schoffelen. Zegt de ene: "Nou ga ik eerst die slak aan de kant zetten, want die loopt me de hele dag al in de weg"....

Een man komt bij een loket in het gemeentehuis en zegt dat hij z'n naam wil laten veranderen. "Hoe heet U nu?",vraagt de ambtenaar. "Piet Poepkeutel", is het antwoord. "Ja dat kan ik me voorstellen" zegt de ambtenaar en haalt de formulieren tevoorschijn, "hoe wilt U nu gaan heten"??.... "Jan Poepkeutel"....

KARNEVALSTIJD
Carneval is voor heel veel mensen 'n tijd van hossen en inhaken, lekker uit je bol gaan, de polonaise met mensen die je helemaal niet kent. Maar het is ook 'n tijd om te lachen... dat begint al met de bonte avonden, de kletsavonden of de zittingsavonden. Leut hebben staat voorop... dus dacht ik laat me er ook nog maar 'ns aan mee doen en daarom heb ik hierboven wat plaatjes gevonden die toch best lachwekkend zijn... trouwens ik heb er ook nog eentje "gesjopt van mun eige, kiek mer hieroonder"....


PLATJES EN UITLEG
Van links naar rechts 1: "Ik snap niet waarom die wc-papier fabrikanten er altijd te weinig papier oprollen, ik moet altijd van mezelf bijpakken"... 2: "Hoe vindt je ze Peer?"..."Heeeeeel mooi"..."Ik bedoel mijn haren h?"..."Oh, dat was me nog niet opgevallen".... 3: "Lekker drie weken aan het water, dit is mijn eerste dag.. dat wordt genieten"... 4: "Ik had nog zo gezegd, roken is echt slecht voor je"....


UM D UT GOE GING
We zijn het jaar 2015 goed uitgegaan en het nieuwe goed begonnen, tenminste hier wel. Ik las in de krant dat er niet te veel incidenten hebben plaatsgevonden. Hier in een van onze dorpen hebben baldadige jongeren wat vuilnisbakken opgeblazen. Tja, dat zijn meestal van die grootsprekers die alles durven als ze met vele bij elkaar zijn en als het goed donker is. Hierboven enkele grappige plaatjes die ook wel wat met oud en nieuw te maken hebben.

LAGGEND UT JOAR UIT
Van spotten hou ik niet zo veel maar wel van wat lollige plaatjes, Je moet ze dan ook zien als lollige uitspraken enzo en niet dat ik iemand wil kwetsen ofzo, zo zit ik niet in elkaar.

LAGGE INT AAWJOAR
"Hil veul hoef ikker nie bij te schreve", het spreekt allemaal voor zich en ik vind dat we zo net voordat we het nieuwe jaar in gaan klimmen nog 'n keertje moeten lachen. Dus bij deze nog vijf leuke plaatjes.

IK KON UT NIE LOATE


EERSTE RONDE

Zo net voor de Kerst dacht ik, ik ga nog 'ns 'n geintje uithalen. Nu zag ik op tv 'n firma die brillen verkopen zoals er wel meerdere op tv komen en er was er eentje bij, nee de naam noem ik niet, en die adverteren met gratis monturen, je hoeft alleen de glazen maar te betalen dus ik denk ik ga die 'ns bellen en kijken wat ze gaan zeggen en hoelang ze dat volhouden. Ik bellen... tuuuuuuuuuut, tuuuuuuuuuut... hallo u spreekt met (??) waarmee kan ik U van dienst zijn? Ik: Nou juffrouw ik bel naar aanleiding van 'n reclame op de televisie waarin jullie zeggen dat de monturen nu gratis zijn. Zij: Ja dat klopt meneer, en wilde U gebruik maken van deze unieke aanbieding? Ik: Precies juffrouw want ik moet rondkomen van 'n aow-tje en U weet dat is geen vetpot dus kan ik 'n mooie aanbieding wel gebruiken, tenminste als er geen addertje onder het gras zit. Zij: Dat heeft U goed bedacht meneer want de monturen zijn inderdaad gratis, nee meneer bij ons geen addertjes gewone eerlijke aanbiedingen. Het enige wat U moet betalen zijn de glazen. Ik: Nou das mooi juffrouw want glazen heb ik niet nodig die zijn nog goed maar mijn montuur is na jaren wel aan vervanging toe. Zij: Oh meneer maar dat is niet de bedoeling Ik: Dus toch weer 'n addertje? Zij: Nee meneer, in ons spotje geven we aan dat de monturen gratis zijn maar de glazen moet U gewoon betalen. Ik: Ja dat heb ik gezien maar ik hoef die glazen niet want ik heb nog goeie, ik zie er heel goed door maar mijn vrouw vond dat ik wel 'ns 'n nieuw montuurtje moest nemen, 'n nieuwe "look" en dat komt nu goed uit.. trouwens de verzendkosten betaal ik zelf wel. Zij: Meneer U begrijpt het denk ik niet goed, je krijgt 'n nieuw montuur gratis als U nieuwe glazen koopt bij ons. Ik: Nee juffrouw, dan moet U het spotje nog 'ns bekijken... nu gratis nieuw montuur, U hoeft alleen de glazen maar te betalen, maar die glazen hoef ik niet dus stuur mij 'n foldertje met de monturen zodat ik er eentje uit kan zoeken. Zij: Meneer U moet bij ons eerst glazen nemen en dan krijgt U het montuur gratis. Ik: Maar juffrouw, ik heb U al gezegd de glazen zijn nog prima.... tuut, tuut, tuut, tuut. De juffrouw had groot gelijk dat ze er mee ophield want dat had ze nooit met me gewonnen. Hahahahaha dat was weer lachen... mijn maat zal bij me... die brak zo wat....


TWEEDE RONDE


Ons Anneke heeft altijd graag 'n parfummetje op en ik moet zeggen dat ik dat ook wel lekker vind... als ze dat op heeft. Nu gebruikt ze altijd 'n bepaald geurtje zoals de meeste vrouwen doen en mijn dochter Nancy vind die geur ook geweldig. Helaas is die nergens meer te koop in de winkels dus gaan we aan de google en vinden we het nog bij Bol.com. De meeste mensen kennen dit gerenommeerde bedrijf wel van de tv-reclame en dan denk je meteen, raar dat bij 'n boekenzaak parfum te koop is maar bij zo'n bedrijf kan ik wel bestellen want die halen geen geintjes uit en gaan hun naam niet te grabbel gooien. Nu kon je die daar die parfum wel kopen en ook nog tegen 'n leuke prijs en je had geen 30 of 50 ml maar 100 ml. Dat stond ons wel aan dus ik bestel twee van zulke flesjes, voor Annie en Nancy. Nee het was geen kadootje maar gewoon omdat ze die parfum lekker vonden en nodig hadden. Ik bestellen op zaterdag en op dinsdag krijg ik bericht dat ze waren verstuurd. Mooi... woensdagmiddag staat 'n man met het pakketje aan de deur. Ik maak het open en wat vind ik: veel tempex bolletjes en een doosje met 'n flacon erin van 100ml met de bestelde parfum... ik zoeken maar nee hoor, een flacon... ook de bon zat erbij "jouw bestelling gelevers, aantal 2". Onderaan stond wel, dit artikel geleverd door een externe verkoper. Ik denk zou ik toch aan nieuwe brillenglazen moeten? hahahaha, grapje, er zat er echt maar eentje in. Ik naar de site van Bol.com en daar kun je rechtstreeks chatten met 'n machine denk ik... Je zal het niet geloven, Bol: waarmee kan ik U helpen? Ikke: Ik heb 'n bestelling gedaan van twee flacons parfum, best wel duur, en nu wordt de bestelling gebracht en zit er maar eentje in. Bol: Wilt U weten wanneer de levering plaats vindt? Ik meteen die chat afgebroken... die "automaat" weet weer 'ns niet wat ie moet schrijven. Ik bellen en krijg ik de informatie. Ik weer uitgelegd en die juffrouw zei "kijk meneer Welten daar kan ik zo weinig aan doen want het wordt geleverd via 'n ander bedrijf. Ik zeg U gaat me toch niet wijs maken dat als ik bestel bij zo'n groot gerenommeerd bedrijf dat die dat anderen laten doen? Ik bestel bij 'n goed bedrijf om niet in de problemen te komen met 'n internet bedrijf en U besteed dat buiten mijn weten om aan 'n ander uit. Ze zei: ik kan die firma proberen te bellen maar weet niet of ik ze te pakken krijg, ik zal mijn best doen. Ikke: Dat zou ik maar doen ja want weet je, het is 'n Kerstkadootje voor mijn vrouw en mijn dochter... wat denk je wat dat teweeg brengt als ik met een flaconnetje afkom? We beeindigde ons gesprek en ik vond later 'n mailtje waarin stond dat de firma niet te bereiken was, maar dat ze die 'n mailtje had gestuurd, ook mij kon ze niet bereiken, wat ik niet snap want de telefoon werkt normaal. Ik heb toen hetvolgende mailtje naar haar gestuurd met deze tekst: Hallo, Heel raar allemaal Bol die anderen iets op laten sturen terwijl ik het bij 'n gerenommeerd bedrijf als Bol bestel, 'n bestelling die niet goed wordt verzonden, sturen een artikel terwijl ik er twee bestel en op de pakbon die erbij zat duidelijk ook 2 stuks stond. Dan na 'n telefoongesprek, wat overigens best goed verliep, krijg ik als antwoord dat ze de firma zullen bellen over wat er fout is gegaan en dan blijkt dat ze niet bereikbaar zijn terwijl het nu toch voor firma's die parfum etc moeten leveren toch de drukste tijd van het jaar moet zijn. Dan zeggen ze dat ze mij hebben proberen te bellen 031493693422 en ze geen aansluiting kregen terwijl alles normaal werkt op 0493693422 en ik de hele dag thuis zit. Ik vind het allemaal maar raar gaan. Ik wil er nog even op wijzen dat het gaat om 'n kerstkado, eentje voor m'n enige dochter en eentje voor mijn vrouw Wie van de twee moet ik het geven dacht U? Ik durf niet te beslissen....... Rare zaak voor 'n bedrijf als Bol.com. Ik wacht maar af dan. Groetjes Peer. Hahahaha ik kijk uit naar het mailtje of telefoontje wat ik van hun ga krijgen. Maar het is wel echt lachen als je "het vuurtje 'n beetje aanwakkerd"... hier horen jullie nog van, sorry maar ik kon het weer niet laten.

NOG EFKUS LOL HEBBE
Och 'n beetje lol in deze tijd is wel op z'n plaats...
SMRRIGE LLIEBOL
Ik vind oliebollen best wel lekker, toen Annie en ik bij de Kluis werkte kwam Janus er altijd 'n zakje brengen omdat de dames die ze moesten bakken de tafels van de Kluis kwamen lenen... Helaas is dit allemaal niet meer terwijl ze in Ommel toch echt "hil lekker zijn"....

DUR ZIJN SOMS ERGE LOLLIGE


___

Er was 'n blondje en die belde in paniek haar echtgenoot op... "ik heb 'n puzzel gekocht en weet niet waar ik moet beginnen want alles stukjes lijken vreselijk op elkaar"... Wat is het plaatje op het deksel? "dat is 'n rode haan"... De man naar huis en zegt... waar is de puzzel? "op tafel zegt ze".... Er valt 'n diepe stilte en dan 'n zucht... Oke zegt hij, we pakken het even anders aan... Jij stopt alle corn-flakes terug in de doos en ik zal het hele voorval vergeten en er niet om lachen....

ZOONDER BIJSCHRIFTUT SIRKUS GEREDIk heb het ook maar "van heure zegge" maar het schijnt dat circus Renz gered is van de ondergang... alle wilde dieren gaan er uit en dat is best vervelend maar ze hebben 'n mooi alternatief gevonden... drie nieuwe clowns die zowel jong maar zeker ook de oudere kunnen vermaken... hierboven staan ze... Links is Peggie, rechts is Sammie en midden hebben ze nog geen naam maar waarschijnlijk gaat hij Michael van Gerwen achterna wat naam betreft.. Markie Mak.
UP WIE STEMDE GIJ?Hahahahahaha die is grappig.... Ze vragen je favoriete club "te liken" in onze eredivisie en gemaktshalve hebben ze Ajax en Feijenoord alvast weg gelaten want dat doet toch niemand... Gaaf, hahahahha.

Maar hier onder is gewoon werken werken... toen waren er nog geen machines maar mensen die nog werk hadden.


PROMOSIE TIEM ?Jullie weten wel dat ik nog steeds op zoek ben naar mijn Promotie-team en dan kies ik altijd wel voor dames want ik heb een keertje mezelf laten fotograferen met mannen en daar heb ik veel commentaar op gehad. Ik denk dat ik dit nu weer ga krijgen daarom heb ik er deze keer niet bij laten zetten: "Wij Gon vur Himmels.nl" want dit is het ook echt niet maar ik denk voor te lachen gaat het wel... vandaar.... Wat t precies voor moet stellen weet ik ook niet.
UN PAR SCHN STOUWTEIk vond nog 'n paar leuke plaatjes om te lachen en dat moesten we maar 'ns veel meer gaan doen vind ik. Ik zat trouwens nog te denken aan dat ouwe mopje van vroeger: Jan komt op uitnodiging van Peter op 'n avond op visite, Jan heeft twee "Bosche Bollen" gehaald die hij op tafel heeft gezet. Hij zegt tegen Peter: Pak er maar eentje... Peter pakt die ene die 'n stuk groter was als de andere... Jan zag dat en zei... Nou Peter, dat is niet zo netjes wat je doet want je pakt er de grootste uit... Waarop Peter zegt: Welke zou jij dan gepakt hebben als je als eerste mocht kiezen? Nou zegt Jan, ik zou de kleintje hebben genomen. Zegt Peter: "Wat zeur je dan nog, die heb je nu toch ook".... whahahahahha...

NUN TATTOE EN UN TEGELTJEWie wat bewaard die heeft wat.... die regel is zeker van roepassing op het linkerplaatje want als je zo'n ding hebt dan raak je die niet meer kwijt... "leezere"?? Je weet niet wat het kost en je weet niet wat voor litteken er overblijft... In ieder geval is die "mevrouw" niet zo "forever 18" meer... En dan het tegeltje vond ik ook wel 'n leuke... mooi bedacht van degene die dit maakte.
NUN HEILIGGE ROKKERNee dit is niet echt ook al is de huidige Paus Franciscus iemand die aan vooruitgang denkt... iemand die het ouderwets gedoe met die ouwe bisschoppen etc achter zich wil laten. Niet dat het zo interessant is maar ik vond dit plaatjes wel wat hebben en erg "funnie"... Ik bedoel het niet als belediging hoor maar gewoon omdat het leuk is om naar te kijken... Ik zie het al staan "Paus Franky with the Holy Spirit and the Angels". hahahahaha kei-leuk.

TWEE IN EEN


GRAPPIG PLATJEOch we hebben al van die winkels hier in Nederland... Hier is 'n sollicitant bij d'n Ikea... Ik vond het wel wat.
MR ORANJE NIE

Ja ik schaam mij want we houden die Belgen wel steeds voor de gek maar dit keer hebben ze ons toch mooi te pakken en nu mogen de Belgen lachen... Wij gaan niet naar het EK. Tja, we zijn dan wel derde geworden op het WK maar nu kunnen we ons niet geplaatst krijgen voor het EK, we zitten niet bij de beste 24 van Europa. Wat 'n afgang. Gelukkig kan ik er nu nog om lachen maar volgend jaar als het EK start in Frankrijk zal dat toch wel slikken worden... Ik ben dan net als altijd in zo'n geval erg gestrest... ik weet dan niet waar ik moet lopen. Ja dan vind ik het zo erg dat ik helemaal in de war raak. Maar we moeten gewoon blijven lachen want daarvoor heb ik deze map ook gemaakt. Hierboven de nieuwe poule-indeling van Nederland in 2020 zoals ik die op internet vond... dat vind ik nu weer wel lollig... Maar wat moet je doen me de stress als die straks meester van je maakt. Hier zijn de zes gouden regels en als je die volgt kan er niks mis gaan, de zes anti-stress-regels:

1
Hou van je bed zoals je van jezelf houdt

2
Rust overdag goed zodat je 's nachts goed kunt slapen

3
Doe zo weinig mogelijk, of laat het anders iemand anders doen

4
Als je plots zin hebt om te werken, ga dan zitten en wacht tot het overgaat

5
Doe vandaag niet wat je morgen ook kunt doen

6
Als je iemand ziet rusten, Help hem dan mee.


VUR DE BELGE GEPLATST

Ja wij Nederlanders moeten alles wel goed aangeven want er zijn al van die volksstammen die er nooit geen moer van snappen. Ik vond dit leuke plaatje nog ergens en vond het wel geinig... het bovenste bord is normaal maar voor de Belgen die naar Nederland komen hebben ze het bord eronder extra laten maken en ook maar geplaatst want het schijnt dat de belgen hier niet goed mee overweg kunnen. Die dachten werkelijk dat het alleen voor rode auto's is, nou ja... te gek voor woorden.....


SCHN SCHEMA

Als je jong bent dan raad ik je aan om veel te studeren... niet zo stom zijn als ik want ik kon goed leren maar "zocht ut nie"... en dat heeft me lelijk opgebroken in mijn latere leven. Met m'n 14 ging ik al werken want ik dacht dat ik het daar mee gewonnen had. Helemaal fout... echt fout. Want als je op fabriek werkt en geen andere keuze hebt omdat je het verdomde om te studeren dan kom je het hier onder staande schema tegen... echt neem het van me aan, ik wil jullie op 'n lachwekkende beetje overdreven manier aangeven dat je beter kan studeren zodat je niet in deze situatie terecht komt... hahaha.VADDERS VEINE D NIE LEUK

Vaders zijn voor kinderen hun voorbeeld, hun held, hun steun en toeverlaat, hun uitlaatklep... ja vaders zijn van alles. Maar sosms dan zijn er toch uitspraken waar ze niet zo blij mee zijn maar het wel mee moeten doen. Zo eentje heb ik hier... ik vond het echt wel lollig en tevens 'n "bedankje naar moeder"... maar ik vind het wel lachen...


D ZIEDGE TOG MEE

Ik vind het echt geweldig want dit zie je niet zo vaak dus heb ik het plaatje al vaak bekeken en dan denk ik steeds... hoe is het mogelijk, hoe kan zoiets zo groeien... Ik heb in mijn leven toch al heel wat gezien maar dit slaat alles en dat ik dat nu net hier op dit vakantie plaatje te zien krijg.... Nou nou Peer, ales je dit plaatje een keer hebt gezien is het toch wel genoeg... van deze staan er duizenden en duizenden op internet. Dat kan bijna niet want het is de eerste keer dat ik dit zie... Och Peer, jij ziet toch hetzelfde als wij... Ja klopt en ik weet ook waar jullie naar kijken maar dat doe ik niet... Kijk maar 'ns links dat boompje... zie je dat? Daar hangt slechts een sinasappel aan... dat maak je toch niet gauw mee... "OOOOhhhhhhhh, d..."


UN BEGIN MAKE

Dit is de nieuwe map die ik heb gemaakt want ik vind dat er maar weer 'ns meer gelachen moet worden in deze tijd van oorlog en andere rotzooi. En dan moet ik ergens 'n begin maken en wat is er beter als met jezelf te beginnen. Ik zal hier steeds wat lollige, lachwekkende en humorvolle dingen plaatsen... Het eerste zoals gezegd van mezelf maar ik beloof dat de volgende zeker lolliger zullen zijn. Kijk ze zeggen wel 'ns ooit tegen mij: "Peer, ge ht ze nie alle zeuven"......

HIMMELS | NIJS | VRUUGER | SPSJAAL | VURHALEN | MUZZIEK | WEETJES | KULTUUR | ALLE FOTO'S HIMMELS | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu